Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.11.2014

ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні свята


Продаж квитків на «новорічні» напрямки стартував 17 листопада через 12 000 терміналів


ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні свята

ПриватБанк відкрив продаж залізничних квитків на найпопулярніші напрямки в новорічні свята – Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, а також в Одесу та за кордон.

Як повідомили в банку, сьогодні вибрати та купити квиток можна в одній із 15 000 залізничних кас у відділеннях і терміналах самообслуговування ПриватБанку, а також в інтернет-касі bilet.pb.ua та Інтернет-банку Приват24.

«Зазвичай квитки на популярні напрямки на поїздки швидко розходяться, а покупка через ПриватБанк дає можливість усім нашим клієнтам заздалегідь спланувати поїздку, – говорить керівник Напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – На відміну від вокзальних кас, у нас можна купити квиток без черги, обрати зручний вагон і місце в поїзді. Окрім того, ми забезпечуємо підтримку клієнтів до посадки в вагон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про проведення місячника благоустрою в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ст.№1

Продаж квитків на «новорічні» напрямки стартував 17 листопада через 12 000 терміналів самообслуговування та 2 500 відділень ПриватБанку по всій Україні. Також купити квиток на поїзд в будь-який час можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та Приват24, оплачуючи картки пластиковими картками будь-яких українських банків. Електронний квиток з QR-кодом, куплений у банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.

У касах ПриватБанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин, як на відео. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон. З початку 2014 року ПриватБанком продано понад 840 тисяч електронних квитків на транспорт, у тому числі 600 тисяч залізничних квитків.

 



Схожі матеріали:
👁 1127
Категорія: Актуально
Теги: залізничний квиток, Приватбанк, Приват24, банк, квиток




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ