Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2016

Призначено курсування швидкого нічного поїзда №131/132 Харків-Львів «Слобожанщина»


У складі поїзда плацкартні та купейні вагони, а також вагони СВ


З 11 грудня 2016 року для забезпечення перевезення пасажирів залізничним транспортом Укрзалізниця призначила курсування фірмового нічного швидкого поїзда №131/132 Харків-Львів «Слобожанщина». Поїзд курсуватиме через день.

У перший рейс із Харкова поїзд вирушить 11 грудня о 20:15 і прибуде до Львова наступного дня о 15:57. У зворотному напрямку зі Львова вирушить 12 грудня о 18:16 і прибуде до Харкова наступного дня о 13:55.

Поїзд здійснюватиме зупинки на станціях Люботин, Коломак, Полтава, Решитилівка, Сагайдак, Яреськи, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Гребінка, Яготин, Київ, Коростень, Яблунець, Новоград-Волинський, Шепетівка, Славута, Кривин, Острог, Здолбунів, Дубно, Радивилів, Броди, Красне.

У складі поїзда плацкартні та купейні вагони, а також вагони СВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резервувати залізничні квитки онлайн вже не можна

Залізничники постійно аналізують попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначають додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах.

Інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи http://booking.uz.gov.ua/

Схожі матеріали:
👁 1322
Категорія: Актуально
Теги: поїзд, Укрзалізниця, залізничний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ