Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2016

Резервувати залізничні квитки онлайн вже не можна


Скасування резервації має експериментальний характер


Резервувати залізничні квитки онлайн вже не можнаЗ самого початку продажу електронних квитків «Укрзалізниці» через інтернет користувачі могли також зарезервувати їх. За 17 гривень пасажир міг розраховувати, що потрібний йому квиток ніхто не придбає протягом доби. Але зараз цю послугу скасували – щоправда, тимчасово.

Прес-служба Укрзалізниці повідомила, що до керівництва надійшло багато скарг від пасажирів, начебто через масове резервування квитків на новорічні свята придбати їх складно вже зараз.

Саме тому УЗ вирішив тимчасово скасувати послугу резервування онлайн – вона недоступна вже з 1 грудня. У компанії зазначають, що таким чином удасться уникнути корупційних дій, коли бажаючі наживитися резервують квитки на новорічні свята, а потім перепродують їх за завищеними цінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині за тиждень рівень захворюваності на ГРВІ зріс на 21%

Зазначається, що скасування резервації має експериментальний характер, але скільки буде тривати цей експеримент, не уточнюється.

Нагадаємо, нещодавно «Укрзалізниця» запустила мобільну версію сервісу придбання квитків, з огляду на те, що близько третини усіх квитків користувачі вже купують через інтернет.

Схожі матеріали:
👁 1007
Категорія: Актуально
Теги: новини Гребінківщини, резервування онлайн, Укрзалізниція. квиток, резервація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ