Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.04.2024

Про вчинки та їхні наслідки говорили з клієнтами пробації Гребінківщини


Разом з клієнтами пробації обговорили, якими бувають наслідки наших дій, зокрема – необдуманих


заняття, присвячене вчинкам та їхнім наслідкам

Минулого тижня працівники Гребінківської служби пробації спільно з фахівцем Гребінківського МЦСС Наталією Омельяненко провели з підобліковими заняття, присвячене вчинкам та їхнім наслідкам.

Разом з клієнтами пробації обговорили, якими бувають наслідки наших дій, зокрема – необдуманих. Дійшли висновку, шо наслідки бувають позитивні та негативні, короткотривалі й довготривалі. Окрім цього, - внутрішні та зовнішні, тому що вчинки людини можуть впливати не лише на неї, а й на оточуючих.

Н. Омельяненко звернула увагу на те, що наслідки часто стають активуючими подіями і заганяють нас в замкнуте коло. Наприклад, людина думає, що її не візьмуть на роботу, бо вона має судимість. Як наслідок, навіть не намагається працевлаштуватися. А лишаючись безробітною, переконує себе, що ніхто не візьме мене її працювати, тож треба роздобути гроші іншим способом.

У підсумку акцентували увагу на тому, що для того, щоб наслідки наших дій були позитивними, варто аналізувати мету своїх майбутніх учинків і навчитися контролювати власні думки й емоції, аби дії не були спонтанними й необдуманими.

Такі заняття спрямовані на те, щоб навчити клієнтів пробації брати відповідальність за власну поведінку, контролювати свої вчинки та не здійснювати повторно правопорушення.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 124
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Працівники пробації, Гребінківщина, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ