Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2023

Навчаємо клієнтів пробації Гребінківщини ефективно планувати своє життя


Метою заходу є навчити засуджених осіб правильно визначати пріоритети в своєму житті, ставити цілі та досягати їх


Бесіда на тему: «Ефективне планування – чого ми хочемо насправді»

9 серпня в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 фахівцем Наталією Перепелицею спільно з волонтером пробації Миколою Даценко для клієнтів пробації в рамках соціально-виховної роботи проведено бесіду на тему: «Ефективне планування – чого ми хочемо насправді».

Метою заходу є навчити засуджених осіб правильно визначати пріоритети в своєму житті, ставити цілі та досягати їх.

Микола Даценко розповів про потужні інструменти, що допомагають зробити життя людини більш усвідомленим та стати проактивною особою, а саме, визначити свої глибинні цінності та цілі та діяти згідно позитивних життєвих принципів.

Він наголосив, що потрібно взяти відповідальність за себе й своє життя, а не шукати причини подій що з ними відбуваються в довколишніх людях та обставинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар на тему «Права та обов’язки засуджених»

Наталія Перепелиця провела для присутніх психологічний тест «Проактивна я особистість чи ні?», по закінченню якого присутні обговорили результати та зробили для себе цінні висновки.

Під час заходу засуджені отримали знання необхідні для успішного керування власним життям та побудови просоціальних орієнтирів-цінностей, що позитивно вплинуть на їх майбутнє.

Лубенський РС №1


Схожі матеріали:
👁 537
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Гребінківщина, Працівники пробації, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ