Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2023

Семінар на тему «Права та обов’язки засуджених»


Громадянам розповіли про їх права та гарантії, що передбачені законом


Семінар на тему «Права та обов’язки засуджених»

02 серпня 2023 рокуюрист сектору “Гребінківського бюро правової допомоги” Лубенського МЦ з надання БВПД Валентина Черницька спільно з фахівцем Лубенського РС №1 філії ДУ “Центру пробації” в Полтавській область Наталією Перепелицею в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 провели семінар на тему «Права та обов’язки засуджених» для осіб, засуджених до покарання без позбавлення волі, що перебувають у них на обліку.

Громадянам розповіли про їх права та гарантії, що передбачені законом. Також учасникам зустрічі роз’яснили основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пробаціонери Гребінківщини спільно з працівниками міграційної служби допомогли суб’єктам пробації отримати ID -картки

Учасники семінару виявили значну зацікавленість до даної тематики, задавали багато питань. Серед головних питань, що турбують громадян цієї категорії: це право на безоплатну правову допомогу гарантовану державою,як отримати адвоката підчас судового розгляду.

Семінар на тему «Права та обов’язки засуджених»
 

Також цього дня діяв консультаційний пункт доступу до БПД, де клієнти пробації отримали консультації з хвилюючих їх питань.

Лубенський місцевий центр БПД


Схожі матеріали:
👁 380
Категорія: Актуально
Теги: засуджені, Гребінка, семінар, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ