Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.09.2023

Клієнти пробації Гребінківщини ознайомилися з основними особливостями мислення


Під час заходу Наталія Омельяненко ознайомила суб’єктів пробації із поняттям критичного мислення


Захід на тему: «Основні особливості мислення»

6 вересня в Лубенському районному секторі пробації №1 провідний інспектор Світлана Жила спільно з фахівцем Гребінківського міського центру соціальних служб Наталією Омельяненко провели для підоблікових захід на тему: «Основні особливості мислення».

Під час заходу Наталія Омельяненко ознайомила суб’єктів пробації із поняттям критичного мислення та провела вправу «Зваж усі фактори» з метою познайомити з інструментом критичного мислення та навчити розвивати навички розпізнавання факторів впливу на ситуацію прийняття рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнтам пробації Гребінківщини роз’яснили про відповідальність за злочин, скоєний у стані алкогольного сп’яніння

У продовж заходу підоблікові навчились аналізувати свої думки та вчинки, дізнались як формувати критичне, корисне мислення, познайомились із різними способами подолання життєвих негараздів.
Підсумовуючи захід, провідний інспектор Світлана Жила наголосила, що отримані знання будуть корисними на шляху до позитивних змін у житті суб’єктів пробації.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 339
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, Гребінка, Працівники пробації, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ