Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.09.2023

Клієнтам пробації Гребінківщини роз’яснили про відповідальність за злочин, скоєний у стані алкогольного сп’яніння


Підобліковим роз’яснили, що стан сп'яніння незалежно від його ступеня не звільняє особу від кримінальної відповідальності.


захід «Алкоголь та злочин» із залученням дільничного офіцера поліції

6 вересня персоналом пробації Гребінківщини для осіб, які перебувають на обліку, проведено захід «Алкоголь та злочин» із залученням дільничного офіцера поліції Євгенія Замули та фахівця Гребінківського міського центру соціальних служб Наталії Омельяненко.

Підобліковим роз’яснили, що стан сп'яніння незалежно від його ступеня не звільняє особу від кримінальної відповідальності. Така позиція закону має принципово важливе значення для профілактики і попередження злочинів, що вчиняються у стані сп'яніння.

Захід проведений з метою допомогти засудженим зрозуміти відповідальність за скоєний злочин у стані алкогольного сп’яніння та мотивувати до позитивних змін у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти пробації Гребінківщини ознайомилися з основними особливостями мисленням

В свою чергу, присутні клієнти пробації зазначили, що подібні заходи необхідні. В процесі спілкування з фахівцями вони підвищують свою правову обізнаність та можуть отримати вичерпні відповіді на важливі для них запитання.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області

Схожі матеріали:
👁 325
Категорія: Актуально
Теги: алкоголь, злочин, Гребінка, пробація, захід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ