Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2017

Про запобігання надзвичайним ситуаціям у разі погіршення погодних умов


В разі надзвичайного стану негайно інформувати у відділ освіти, молоді та спорту


Про запобігання надзвичайним ситуаціям у разі погіршення погодних умовЗа повідомленнями Українського гідрометцентру в найближчі дні передбачається випадання снігу, хуртовин та зниження температури до 14-21 градусів морозу.

Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів взяти до уваги, що припинення навчальних занять у загальноосвітніх закладах здійснюється при t= -20°С для учнів початкової школи, t= -24°С - для учнів 5-11 класів.

Провести роз`яснювальну роботу серед учнів та їх батьків щодо дотримання правил безпеки при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, правил поведінки в побуті при переохолодженні організму, профілактики застудних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білі лебеді у небесах з перебитими крильми

З метою стабільної роботи навчальних закладів провести розчищення доріжок від снігу, льоду, посипку тротуарів на території навчального закладу, не допускати випадки виходу з ладу системи опалення.

В разі надзвичайного стану негайно інформувати у відділ освіти, молоді та спорту за телефонами: 91-5-60; 91-0-32 та у позаробочий час за телефонами (095) 810-38-82; (093) 654-96-06.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1155
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, мороз, школа, шкільний екран, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ