Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2024

Профілактика соціально небезпечних хвороб серед клієнтів пробації


Зустріч розпочалася з обговорення основних чинників розповсюдження соціально небезпечних хвороб, які здебільшого визначають стан здоров’я


Профілактика соціально небезпечних хвороб серед клієнтів пробації

Відомо, що краще запобігти інфікуванню, ніж мати справу з наслідками хвороби.

Туберкульоз, гепатит, алкоголізм  та наркоманія вже давно перестали бути суто медичною проблемою. Ці захворювання становлять небезпеку для держави та усього суспільства. З кожним роком зростає захворюваність та смертність від цих соціально небезпечних хвороб.

Саме тому психологом Лубенського міського центру соціальних служб Мариною Черновою спільно з провідним інспектором Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації» Катериною Кисіль було проведено групову консультацію для клієнтів пробації на тему: «Профілактика соціально небезпечних хвороб».

Про це повідомляється на сторінці Facebook Лубенської міської ради.

Профілактика соціально небезпечних хвороб серед клієнтів пробації

Мета заходу – сформувати чітке уявлення про шляхи поширення та засоби профілактики соціально небезпечних хвороб, навчитися самостійно моделювати можливі заходи запобігання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт лубенського соліста та автора слів і композитора Юрія Задорожного в м. Гребінка

Зустріч розпочалася з обговорення основних чинників розповсюдження соціально небезпечних хвороб, які здебільшого визначають стан здоров’я, особливостей профілактики, які є актуальними в розрізі соціальних проблем та негативних соціальних явищ, запобігти яким значно простіше, ніж подолати їх негативні наслідки.

Профілактика соціально небезпечних хвороб серед клієнтів пробації

Суб’єктам пробації було роз’яснено, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я та є  вирішальним фактором у розвитку тієї чи іншої хвороби. Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Схожі матеріали:
👁 152
Категорія: Актуально
Теги: гепатит, Туберкульоз, пробація, наркоманія, Алкоголізм




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ