Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.06.2019

Реєстрація доменів як запорука успішного існування сайтів


Зручний пошук, перевірка, а також реєстрація доменного імені


Власний сайт сьогодні має кожний хто цього бажає по всій Землі. Будь це домогосподарка, середньостатистичний школяр, викладач співу або голова партії, кожен з них розуміє, що жоден сайт не може існувати без назви, або, іншими словами, домена.

Домен є першим кроком в створенні і просуванні свого сайту, саме тому процес вибору доменного імені зв'язаний з певними зусиллями. Вибирати доменне ім'я - все одно, що підбирати ім'я дитині, воно дається назавжди і багато в чому зумовлює життєвий шлях свого володаря. Сайт доменніх імен Regery пропонує клієнтам широкий вибір доменних зон. Зручний пошук, перевірка, а також реєстрація доменного імені, Все це на зручному сервісі Regery.

Сайт доменніх імен
 

Це може бути персональний кулінарний блог або сайт портфоліо, жіночий форум або сторіночка фотографа.

Для тих же, хто збирається створювати сайт для зарубіжної аудиторії, підійде реєстрація доменів в міжнародних зонах, таких, як COM, NET, ORG, INFO і інші. Імена в цих зонах користуються великою довірою серед зарубіжних жителів, і якщо Ваш сайт розрахований на іноземців, ці зони для нього чудово підходять.

Пам'ятайте, що реєстрація домена, це процес, що складається з послідовності наступних дій: вибір доменного імені і перевірка його доступності, реєстрація цього домена на своє ім'я або ім'я підприємства, оплата послуг реєстратора. Реєстрація доменів на сервісі Regery проходить в автоматичному режимі. Домен реєструється на ім'я клієнта і займе не більше кількох хвилин після надходження оплати реєстрації.

Як тільки домен куплений і зареєстрований, він належить Вам. Тепер Ви можете виконувати з ним будь-які дії, аж до продажу іншій особі, проте не забувайте, що поміняти доменне ім'я на інше після реєстрації неможливо. Якщо Ви припустимо помилку або передумали, доведеться реєструвати інший домен, тому гарненько подумайте, перш ніж вибрати ім'я. Також важливо не забувати, що доменне ім'я належить Вам до тих пір, поки не закінчиться термін реєстрації, після чого його необхідно продовжити.

Щоб не займатися продовженням домена щороку, можна зробити це на декілька років вперед.

Схожі матеріали:
👁 567
Категорія: Прес-реліз
Теги: домен, сайт, Доменне ім'я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ