Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.04.2019

Як відкрити інтернет-магазин: покрокова інструкція


Створення сайту інтернет-магазину


Інтернет-торгівля - одна з найперспективніших сфер, яка активно росте в Україні. Місця доки вистачає усім: і великим ритейлерам, і нішевим постачальникам ексклюзивної продукції. Щоб почати освоювати цей ринок, важливо знати, як відкрити інтернет-магазин і зробити правильні кроки по його просуванню.

Хочу відкрити інтернет-магазин: з чого розпочати

Аналіз ніші ринку

Перед створенням свого інтернет-магазину важливо сформулювати список завдань, які ставить перед собою підприємець. Саме від нього залежить спеціалізація і асортимент майбутньої продукції. Якщо з цим вже вдалося визначитися, важливо співвіднести свій капітал з вартістю продукції. При малому первинному бюджеті не рекомендується відкривати інтернет-магазин побутової техніки або ювелірних виробів.


Як відкрити інтернет-магазин: покрокова інструкція
 

Важливо вивчити ринок: наскільки затребувані ці товарні групи в Інтернеті? Не обов'язково для цього замовляти послуги маркетолога : в Мережі багато відкритої інформації, у тому числі всілякі ТОП-10 самих затребуваних товарів.

Пошук постачальників

Щоб розібратися в тому, як створити інтернет магазин самому, важливо завчасно знайти постачальників вибраної товарної групи. Без цього немає сенсу затівати подальші кроки. Слід шукати перевірених регіональних представників або виходити безпосередньо на виробників. Ряд постачальників надає спеціальні умови для інтернет-магазинів - наприклад, на умовах дроп-шопінга. Усі тонкощі, а також терміни, додаткові витрати, поведінка у форс-мажорних ситуаціях, треба уточнювати при переговорах.

Створення сайту

Розробка, наповнення і підтримка сайту - одна з головних статей витрат на створення інтернет-магазину.

Якщо хочеться значно понизити первинні витрати, слід скористатися універсальними майданчиками для продажів - соціальними мережами.

Інтернет магазин в Facebook

У найпопулярнішій соцмережі створити інтернет-магазин можна за допомогою спеціального скрипта Ecwid - і інтернет-магазин у фейсбук готовий. Зовні магазин нагадує стандартну сторінку Facebook, проте в той же час дозволяє розмістити товари, запропонувати покупцям варіанти онлайн-оплати і інший необхідний функціонал.

Інтернет магазин в Instagram

Багато продавців досить успішно продають товари в цій соціальній мережі - особливо, якщо у товару зображення (це одяг, косметика, їжа і тому подібне), що продають. Для інтернет-магазину треба створити окремий аккаунт, приєднати його до inSelly, виконати ряд налаштувань і додати товари.

При усіх вигодах соціальних мереж, для повноцінного ведення онлайн-бізнесу все ж треба створювати окремий сайт.

Створення сайту інтернет-магазину

Якщо вирішено створювати сайт, а не продавати товари через соцмережі, починати розробку інтернет-магазину треба ще на етапі реєстрації. Якщо немає навичок по розробці сайтів, треба звернутися у веб-студію. Важливо акцентувати увагу як мінімум на двох чинниках: оригінальному дизайні (а точніше - фірмовому стилі), за допомогою якого магазин стане впізнанним, і повноцінній функціональності - сайт має бути швидким, інтуїтивно зрозумілим, дуже зручним.

Безкоштовні платформи: за і проти

Враховуючи популярність умовно-безкоштовних сервісів, що дозволяють "створити інтернет-магазин за 15 хвилин", просто коротко розглянемо їх плюси і мінуси.

Плюси:
  • готовий функціонал для створення сайтів;
  • набір тематичних шаблонів;
  • можливість самостійної розробки інтернет-магазину;
  • низькі первинні витрати (чи їх відсутність);
  • можливість швидше почати торгувати.

Мінуси:
  • шаблонність;
  • обмежений безкоштовний функціонал (за усе інше треба платити);
  • низький рівень
Якщо у вас виникає багато запитань і ви хочете поспілкуватися з людьми на ту чи на іншу тему та дізнатися більш детально про свій майбутній бізнес, то для цього існує бізнес форум biznet.kiev.ua. Варто зареєструватись на форумі та вибрати відповідну тему для спілкування. Ми впевнені, що таким чином можна дізнатись багато цікавого та корисного.


Схожі матеріали:
👁 856
Категорія: Прес-реліз
Теги: інтернет-магазин, бізнес, сайт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ