Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2023

Роботизовані системи у поєднанні з дронами допоможуть українським військовим ефективніше вражати окупантів


Роботизована платформа «Рись» призначена для допомоги військовим у перевезенні озброєння та обладнання у гарячі точки


Кулеметна турель «Шабля» встановлена на платформу «Рись»

Українські воїни вже використовують на фронті кулеметну турель «Шабля», встановлену на платформу «Рись», яка перевозить цю кулеметну установку. На «Шаблі» встановлюють танковий кулемет 7,62 мм, яким дистанційно керують бійці.

Турель із дистанційним керуванням «Шабля» може встановлюватись на автомобіль, в окоп, бліндаж чи інше місце. На платформу можна встановити кулемети, гранатомети або іншу зброю та дистанційно вражати ворога на відстані до 2 км.

Кулеметна турель «Шабля» встановлена на платформу «Рись»
 

Турель оснащена відеокамерою та тепловізором. Завдяки детекторам та дистанційному управлінню оператори можуть вести вогонь із турелі, перебуваючи у безпечному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський бойовий безпілотник HAASTA здатний подолати ППО противника і може працювати у складі рою

Роботизована платформа «Рись» призначена для допомоги військовим у перевезенні озброєння та обладнання у гарячі точки. Вона безпечно доставляє турелі або інше обладнання до місця призначення.


Кулеметна турель «Шабля» встановлена на платформу «Рись»
 

Платформа керується за допомогою пульта керування та перевозить установки на віддалені бойові місії. Завдяки цьому військовим не потрібно особисто перевозити настанови, ризикуючи життям.

Схожі матеріали:
👁 541
Категорія: Технології
Теги: роботизована платформа, зброя, кулемет, роботизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ