Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2021

Розробка китайських вчених налякала командувача Космічними силами США


Китайці мають намір розмістити робота для збирання космічного сміття


 Командування Космічними силами США висловило занепокоєння з приводу розробки китайських інженерів.

Як стало відомо, на своїй національній орбітальної станції китайці мають намір розмістити робота для збирання космічного сміття. Він являє собою гігантську руку-маніпулятор.


космос
 

Військові США вважають, що насправді Пекін планує використовувати свою технологію у військових цілях. Уже відомо, що маніпулятор буде розміщений на основному модулі китайської національної космічної станції.

Десятиметровий маніпулятор зможе піднімати вантажі вагою до 20 тонн. Для більшої точності пристрій обладнаний системою відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унітаз із штучним інтелектом попередить про захворювання шлунково-кишкового тракту

Джеймс Дікінсон - командувач Космічних силами США - впевнений, що робот становить загрозу для Вашингтона. Генерал висунув версію, що такий агрегат буде збивати космічні об'єкти, що належать США.

Крім того, Дікінсон бачить в китайської космічної розробці загрозу для винищувачів п'ятого покоління, ракетних систем і навіть танків.

Схожі матеріали:
👁 431
Категорія: Технології
Теги: загроза, китай, США, космос, військові




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ