Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2023

Розробка сайтів: етапи реалізації


Створення сайту ціна– трудомісткий процес, який передбачає детальну розробку плану дії та постійний контроль за його реалізацією


Створення сайту ціна
 
Створення сайту ціна– трудомісткий процес, який передбачає детальну розробку плану дії та постійний контроль за його реалізацією.

Тому над завданням зазвичай працює ціла команда вузьких фахівців – програмістів, дизайнерів, маркетологів, аналітиків. Вони разом із замовником визначають цілі проекту, аудиторію, функціонал, перспективи та поетапно створюють ресурс.

Маркетингове планування

Етап знайомства із бізнесом замовника. Виконавець вивчає специфіку роботи компанії, стратегію продажу, а також аналізує роботу конкурентів та визначає цільову аудиторію. Щоб розробка сайту пройшла успішно, потрібно також грамотно спланувати бюджет та розрахувати окупність проекту.

Технічне планування

Етап, у якому ретельно продумується технічне наповнення ресурсу. Якщо замовник поспішає, цим етапом зазвичай нехтують і роблять дуже неправильно. Адже 1 година планування заощаджує 3-4 години під час розробки. Особлива увага приділяється навігації, функціональному наповненню та опрацюванню юзабіліті. Чим краще проведено планування, тим зручніше буде користувачеві перебувати на веб-сайті замовника.

Створення дизайн-проекту

Етап, який вважається одним із найскладніших. Причина у тому, що оформлення сайту замовник часто оцінює окремо від його функціонального наповнення. Найважливіше на цьому етапі – пам'ятати про мету створення сайту. Для цього потрібно запитати себе: чи каже оформлення сайту про те, що пропонує компанія? Чи відповідає сайт корпоративному стилю компанії? Чи дозволяє дизайн виділити компанію з безлічі конкурентних організацій?

Верстка

Етап, на якому віртуальний дизайн проект переводиться в реальний HTML-код. Чим відрізняється професійно зверстаний сайт від непрофесійно зверстаного конкурента? Він швидко відкривається у всіх браузерах і працює на всіх найбільш затребуваних дозволах.

Вибір CMS

Програмний движок дозволяє оновлювати наповнення сайту компанії. Бажано, щоб процес оновлення не був складним. Власники часто стикаються з необхідністю змінювати структуру сайту – переміщувати розділи чи створювати нові. Відкриті стандарти дають більше можливостей та перспектив для власника ресурсу, аніж закриті технології.

Наповнення сайту

Контент – це основна мета відвідувача вашого сайту, тому він має бути корисним та якісно виконаним. На написання текстів потрібно багато часу, тому бажано подумати про їх написання заздалегідь, інакше запуск ресурсу може бути відстрочений.

Тестування та запуск

Розробка сайтів передбачає проведення тестування на кожному етапі, проте це не виключає потреби остаточної перевірки ресурсу. Після того, як контент завантажується, слід перевірити, чи у всіх браузерах сайт працює, наскільки злагоджено функціонують компоненти системи і чи всі матеріали потрапили на сайт. Коли тестування завершено, відбувається запуск ресурсу.

І на цьому робота над ресурсом не закінчується. Якщо ви хочете, щоб веб-сайт був успішним та демонстрував високу конверсію, потрібно приділити увагу його просуванню: викладати нові матеріали, займатися рекламою, налагодити контакт із відвідувачами та покращувати ресурс, орієнтуючись на їхні вимоги. І лише тоді сайт продаватиме!

Схожі матеріали:
👁 273
Категорія: Прес-реліз
Теги: Створення сайту, контент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ