Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2022

Як потрібно наповнювати сайт для успішного просування


Сайт та сторінку в соцмережі треба правильно наповнити контентом — основним інструментом взаємодії з клієнтами.


Як потрібно наповнювати сайт для успішного просування


Створити унікальний продукт або послугу — це добре. Але без належного просування продажів ви не отримаєте, адже реклама — двигун прогресу. Для цього створюється сайт і реєструються акаунти в соціальних мережах. Але і це ще не все. Сайт та сторінку в соцмережі треба правильно наповнити контентом — основним інструментом взаємодії з клієнтами.

Деякі власники інтернет-магазинів копіпастять описи товарів з «Вікіпедії» або з сайтів конкурентів, вважаючи, що цього достатньо. Такий підхід нічого, крім санкцій пошукової системи, не забезпечить.

Просування в TOP-1 пошуковика. Студія копірайтингу «Архі Ідея» забезпечить якісне просування вашого сайту та акаунту соціальної мережі. Наші копірайтери — профільні фахівці, що працюють з різноплановим контентом більше 6-років. Звертайтеся прямо зараз, отримайте персональну пропозицію вже сьогодні.

Як працює просування від «Архі Ідея»

Ви звертаєтеся до нас, заповнюєте невеликий бриф. Це займе не більше 2-3-х хвилин. Далі, формується семантичне ядро — підбираються ключові слова + брендовані/корпоративні ключі. Основу складає ланцюжок з ВЧ+СЧ + НЧ, формується LSI-ядро.

Що далі:

  • під тематику вашої компанії ми підбираємо відповідного копірайтера. Працюємо з різними темами — під кожну у нас є фахівець;

  • у текстах застосовується семантичне ядро + задіяні LSI-ключі, що забезпечують комплексне просування вашого проекту;

  • тексти розміщуються на сайті, створюються мета-теги.

При насиченні ключовими словами враховуємо оновлені алгоритми пошукових систем. Якщо в тексті буде занадто багато ключів, тоді пошуковик занизить видачу через переспам. Недостатній обсяг ключів не дасть належної віддачі. Агентство «Архі Ідея» дотримується оптимального балансу, що гарантує успішне просування.

Які роботи робимо?

Контент-агентство «Архі Ідея» пропонує такі види контенту:

  • авторський копірайтинг - пишемо статті з нуля на необхідну вам тематику;

  • інформаційні статті — створюємо контент-інструкції для просування інформаційних сайтів;

  • seo-копірайтинг — пишемо SEO-статті для просування, створюємо контент під посилання на зовнішніх ресурсах;

  • рерайтинг тексту (https://arhi-idea.com/kopirayting/rerayting) — сподобався стаття конкурента? Адаптуємо її під вашу компанію, наситим брендованими ключами. Підсумок — у вас на сайті або в соціальній мережі буде повністю унікальний контент.

Робимо профільний переклад текстів. Працюємо зі складними тематиками, наприклад, з медициною, інженерією, де важливо дотримуватися термінології. Звертайтеся прямо зараз, отримайте безкоштовну консультацію і персональний прайс-лист.



Схожі матеріали:
👁 684
Категорія: Прес-реліз
Теги: Створити унікальний продукт, контент, Просування сайту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ