Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2022

Збираєтесь створити власний сайт для компанії? «Site Ok» розкаже, чому Вам так необхідне просування сайту одразу після його створення


Створити веб-сайт — це лише половина справи, бо, щоб він приносив користь та працював на Вас, потрібно приділити багато уваги його просуванню


Сайт — це той інструмент, завдяки якому сьогодні можна взаємодіяти з користувачами. І в ньому потребує величезна кількість людей, яка хоче розповсюджувати свої товари чи послуги. Саме тому, з кожним днем в інтернеті з’являються нові веб-ресурси якихось компаній чи магазинів.

Але багато хто думає, що на створенні сайту все й закінчується, хоча насправді такий ресурс потребує багато уваги та плідної праці. На жаль, створити веб-сайт — це лише половина справи, бо, щоб він приносив користь та працював на Вас, потрібно приділити багато уваги його просуванню.


Просування сайту від Site Ok
 

Це звична нам реклама, за допомогою якої можна залучати нових клієнтів, популяризувати бренд, виходити на новий рівень та багато іншого. А сайт — це той ресурс, який потребує просування, адже в інтернеті знаходиться неймовірно величезна кількість різноманітних ресурсів, які конкурують між собою.

Через це доволі часто буває, що створений веб-ресурс не приносить ніякої користі, тому його власники, витративши багато коштів на розробку, просто перестають ним користуватися. Хоча насправді треба всього лише залучити рекламу. А якщо Ви думаєте, що можете обійтися без неї, ці аргументи переконають у зворотьному.

4 вагомі причини використовувати рекламу в інтернеті

  • По-перше, саме так можна буде залучити клієнтів до Вашого магазину чи компанії. Як зазначалося вище, новостворені веб-ресурси зазвичай не приносять ніякої користі, бо знаходяться на останніх сторінках пошукової системи. А для того, щоб Ви були затребуваними, потрібно потрапити у топ 10 на головній сторінці, саме тоді користувачі почнуть звертати увагу на Ваш ресурс.

  • По-друге, реклама в інтернеті значно ефективніша, ніж різна друкована продукція у вигляді листівок, візиток, білбордів та багато іншого. Все тому, що налаштовувати таку можно будь-яким чином, вказуючи різні вікові, статеві характеристики, налаштовуючи регіон та т.п. Це дозволяє максимально ефективно показувати рекламу тільки зацікавленим людям.

  • По-третє, конкуренція в інтернеті неймовірно висока. Більш того, з кожним днем з’являється все більше ресурсів, котрі можуть пропонувати вищі ціни, але, через відсутність реклами, про Вас ніхто не дізнається.

  • Ще одна вагома причина — можливість вийти на міжнародний рівень. Для цього також можна обрати спеціальне просування, яке буде транслюватися в англомовному середовищі, таким чином ще більше популяризувати бренд.

Але, так як більшість ефективних інструментів для розкрутки є доволі складними, звертатится краще тільки до кваліфікованих фахівців. Саме такими є наше агентство, яке пропонує комплексне просування сайту від Site Ok. Там працює команда фахівців з великим досвідом роботи, яка за весь час змогла стати однію з найкращих та отримати всі необхідні для роботи сертифікати Google. В цьому агентстві на Вас чекає великий вибір послуг та привабливі ціни.



Схожі матеріали:
👁 298
Категорія: Прес-реліз
Теги: Просування сайту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ