Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2019

Сервіс по вибору вигідних кредитних пропозицій


Переваги отримання позик онлайн


Існуюча різноманітність фінансових організацій створює певні складнощі при виборі відповідних умов кредитування. vse-credity.com.ua зібрав в одному місці кредитні пропозиції від великих і перевірених фінансових організацій і надав потенційним позичальникам можливість підібрати найбільш відповідні умови кредитування.

Число мікрофінансових організацій росте разом з кількістю тих, хто потребує їх послуг. Статистика демонструє упевнене зростання попиту на так звані позики до зарплати. У ряді випадків подібні позики дійсно можуть стати зручним фінансовим інструментом, але навіть якщо йдеться про невелику суму грошей, до вибору кредитора варто відноситися з максимальною увагою. За зручністю і доступністю мікрофінансування коштують високі процентні ставки, великі штрафи за прострочення платежів.

На порталі vse-credity.com.ua зібрані кредитні пропозиції з найбільш оптимальними умовами. Багато хто з мікрофінансових організацій готовий надати кредит в мінімальні терміни, розглянувши заявку за 10 хвилин. Процентна ставка складає до 2% в день. Особливо привабливими на тлі інших виглядають компанії, що надають першу позику безкоштовно під 0% річних. Але найчастіше в подібних випадках йдеться про невеликі суми на мінімальний термін без можливості пролонгації.

 
Сервіс по вибору вигідних кредитних пропозицій


Розрізнятися можуть не лише процентні ставки, але і розмір мінімальної і максимальної суми позики, терміни кредитування, способи погашення, терміни розгляду заявки. Тому в першу чергу vse-credity.com.ua рекомендує визначитися з необхідною сумою і з терміном, на який потрібні грошові кошти.

Переваги отримання позик онлайн

Перевага таких сервісів над традиційними банками полягає в тому, що з їх допомогою набагато легше і швидше отримати кредит. Це пов'язано з тим, що майкредит швидкі мікропозики онлайн переводить гроші відразу на банківську карту. У такому разі відпадає необхідність йти в офіс, відділення банку, щоб забрати гроші. Все, що потрібно потенційному позичальникові - це заповнити заявку через сайт, вказавши в ній свої особисті дані і чекати перерахування грошей на свою банківську карту.

У 90 відсотках випадків клієнт таких компаній отримує позитивне рішення по своїй заявці. Це більш високий показник, ніж у банках, які ретельно відбирають заявки і багатьом своїм клієнтам відмовляють, особливо тим, у кого негативна кредитна історія. Крім того, на отримання кредиту у банку можна витратити декілька днів без яких-небудь гарантій схвалення кредитної заявки.

До основних переваг отримання кредиту онлайн можна віднести:
  • висока швидкість розгляду заявки;
  • лояльні умови отримання - кредит можна отримати особам старше 18 років
  • нараховується тільки комісія, а не численні платежі, як у банківських кредитах;
  • можливість підвищення кредитного ліміту при повторному зверненні;
  • грошові кошти перераховуються на банківську карту - для цього не потрібно відкривати окремий банківський рахунок, як при традиційному кредитуванні.
Потенційним позичальникам важливо розуміти, що при неповерненні позики незалежно від суми боргу, справа може бути передана до суду, а стягненням боргів займуться професійні колектори. Не варто брати один мікрокредит для погашення іншого. До послуг МФО варто прибігати тільки в екстреному випадку, а не користуватися ними для вирішення хронічних проблем з грошима.

Схожі матеріали:
👁 1102
Категорія: Прес-реліз
Теги: онлайн, Сервіс, позика, кредит, кредит онлайн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ