Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.08.2019

Рефінансування мікропозики


Чи можна рефінансувати мікропозики?


Звертаючись у банк або мікрофінансову організацію за кредитом, мало хто детально продумує схему його погашення. Зазвичай людина розраховує, що проблем з поверненням не виникне. Проте статистика запитів з приводу рефінансування кредитів і позик, узятих в мікрофінансових організаціях, говорить про зворотнє. Складнощі з виплатою виникають досить часто. Але вони вирішувані.

Чи можна рефінансувати мікропозики?

Програми перекредитування, пропоновані спеціалізованими установами, дозволяють уникнути падіння до боргової ями. Рефінансування мікропозики можливе навіть у разі тривалого прострочення і за наявності не найкращої кредитної історії. Перш ніж кидатися в крайнощі: розпродавати майно, вирушати на заробітки або обдзвонювати знайомих у пошуках мецената — варто пошукати вихід простіше.


кредит 5000 грн
 

Головне питання, яке хвилює клієнтів: чи можна рефінансувати мікропозики, узяті через інтернет. По суті, не має значення, яким способом був наданий кредит: через онлайн-заявку або при особистому зверненні. І у першому, і в другому випадку доступні однакові умови та шляхи вирішення грошової проблеми.

Як рефінансувати мікропозики?

Способів перекредитування розроблено немало. Кожен з них пов'язаний з певними ризиками та має свої "плюси" і "мінуси".

Найпопулярнішими вважаються два варіанти:

Рефінансування мікрокредиту через банк. Вигідний, але далеко не легкий шлях. Гідністю методу є відносно невисока процентна ставка і "розтягнутий" термін виплат. Банківські позики видаються на тривалий період, що дає можливість спланувати бюджет наперед і відшукати засоби на погашення. Проблема полягає в тому, що спеціальні програми, призначені під рефінансування мікропозик, у великих фінансових установах не передбачені.

Тому для отримання коштів на повернення боргу треба буде узяти звичайний кредит. А це означає, що доведеться пройти стандартну процедуру з пошуком поручителів і збором довідок. Є і ще одно "але": якщо клієнта визнають "неблагонадійним", в наданні позики можуть відмовити. За наявності поганої кредитної історії таке трапляється часто.

Рефінансування через МФО. Простіший спосіб, що не вимагає виснажливого оформлення документів і опитування родичів на предмет поручительства. Довго чекати теж не доведеться. Рішення про можливість рефінансування мікрокредиту МФО приймають швидко. Головний принцип роботи таких установ — це швидкість. При позитивній відповіді отримати заповітну суму можна буде практично відразу: того ж дня або на наступний.

Якщо вам потрібний кредит 5000 грн., то варто звернутися на сайт комппанії Creditoff. На сайті підібрані свіжі пропозиції мікрокредитів і онлайн-позик від українських кредитних компаній і брокерів, готових видати кредит до 5000 грн.

Схожі матеріали:
👁 623
Категорія: Прес-реліз
Теги: кредит, фінансування, позика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ