Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2021

Переваги мікрозайма онлайн


Сума позики завжди невелика. Найчастіше мікрофінансові організації пропонують отримати в борг від кількох сотень до кількох десятків тисяч гривень


Що робити, якщо терміново потрібні гроші? Перше, що спадає на думку, — зайняти у знайомих чи родичів. Однак, цей варіант не для всіх. І тут залишається лише сподіватися банківський кредит.

Однак, якщо відносини позичальника з банками вже зіпсовані, то сподіватися на лояльність кредитної організації не варто. Втім, у позичальника є можливість взяти мікропозику. Зробити це дуже просто. Спочатку слід ознайомитись з рейтингом найкращих позик на карту зі схвалення https://creditfaq.com.ua/top-10-zajmov-na-kartu-v-ukraine-rejting-2020/.

Переваги мікрозайма онлайн
 

Переваги мікропозик

Отже, які характеристики мають мікропозики? Чому вони здобули таку високу популярність серед споживачів? Серед характерних рис мікрокредитування можна назвати такі:
 
- Позичальник може отримати кредит за мінімальним набором документів. Як правило, потрібний лише паспорт (і іноді додатковий документ, що підтверджує особу). Жодних довідок про доходи та документи, що підтверджують робочий стаж

- Сума позики завжди невелика. Найчастіше мікрофінансові організації пропонують отримати в борг від кількох сотень до кількох десятків тисяч гривень. Для позичальника це також досить комфортно. Не доведеться перепозичати гроші, щоб повернути великий борг, як це трапляється у випадку з великими банківськими кредитами.

- термін кредитування становить від одного дня до декількох місяців. Сьогодні багато МФО пропонують так званий пільговий період кредитування. Їм називають термін, протягом якого відсотки за позикою взагалі не нараховуються.

– Кредитна історія позичальника не перевіряється. Це стане великим плюсом для тих, хто має прострочення та невиплати за кредитами.

- Перелічені вище особливості роблять мікропозики привабливішими клієнтам, проти кредитами у банку. Це пов'язано з тим, що отримати мікропозику на карту можна набагато швидше та простіше.

Мікропозики онлайн

Втім, прогрес не стоїть на місці, і сьогодні можна отримати мікропозику взагалі без звернення до офісу кредитора. Для цього існують послуги, що працюють в режимі онлайн. Вони позичальник може заборгувати гроші й отримати необхідну суму на власну банківську карту чи електронний гаманець. Переваги такого способу очевидні – суттєва економія часу.

Причому багато послуг працюють взагалі в автоматичному режимі, що дозволяє надавати позики буквально протягом однієї хвилини. Достатньо ввести свої паспортні дані, щоб заявку було підтверджено. На останньому ж мікропозики онлайн мають ті ж умови кредитування, що й звичайні мікрокредити.

Схожі матеріали:
👁 382
Категорія: Прес-реліз
Теги: кредит, мікрозайм, займ, позика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ