Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2020

Шлюби VS розлучення під час карантину: що говорить статистика?


У зазначений період засвідчили розлучення 38 подружжів


Карантин, який в Україні був оголошений з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції, не позначився збільшенням кількості розлучень. Щобільше, молодята, які виявили бажання одружитися ще до пандемії, не відмовляються від весілля та зазвичай не переносять дату реєстрації шлюбу.
 
За словами очільниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини Свистун, у Полтаві з початку карантину весільний марш пролунав для 131 пари, які заздалегідь подали заяви про укладання шлюбу. Розуміється, що весільні церемонії проходили за спрощеною процедурою, а у молодят був особливий дрес-код – маска та рукавички.

Разом з тим, фахівці органів державної реєстрації актів цивільного стану обласного центру у зазначений період засвідчили розлучення 38 подружжів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визнання шлюбу недійсним - Гребінківське бюро правової допомоги

Слід зазначити, що закохані можуть подати заяву на реєстрацію шлюбу, не виходячи з дому, за допомогою вебпорталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» (https://dracs.minjust.gov.ua/).

Схожі матеріали:
👁 637
Категорія: Актуально
Теги: Розлучення, Карантин, шлюб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ