Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.11.2020

Системи відеоспостереження та безпеки у Львові


Компанія 360 Protect Львів Установка і монтаж систем відеоспостереження


Монтаж відеоспостереження - процедура, яка в обов'язковому порядку вимагає наявності знань, а також практичного досвіду виконання подібних робіт. Якщо у вас виникло бажання і необхідність замовити установку відеоспостереження у Львові http://360view.com.ua - краще звернутися за послугами справжніх професіоналів, які працюють в компанії 360 Protect. Таким чином, ви гарантуєте для себе отримання дійсно якісної і довговічної допомоги по прийнятним і справедливими цінами.


Системи відеоспостереження та безпеки у Львові
 

Робота по підготовці системи відеоспостереження до монтажу та встановлення являє собою складання невеликого самодостатнього проекту, який повинен враховувати наступні моменти:
  • Попереднє узгодження з клієнтом цілей, які повинні бути досягнуті в результаті після установки системи.
  • Оцінка загальної ситуації в будинку, офісі, квартирі і на прилеглій території. Оцінка складності монтажних робіт, визначення необхідних умов для реалізації проекту (в тому числі по температурних режимів роботи, пиловологозахишенності).
  • Зонування простору і розстановка пріоритетних і другорядних цілей відеоспостереження.
  • Підбір обладнання та витратних матеріалів для кожної, визначеної проектом, зони простору.
  • Визначення та узгодження з клієнтом місць встановлення обладнання, розрахунок кабельних матеріалів.

Особливості установки систем відеоспостереження

Чим нижче встановлена  камера, тим краще

Якщо камера стоїть високо, то нічого, крім того, що викрадач був лисий і в червоній куртці, не впізнаєте. І яка б не була «наворочена» камера, вона повинна бути якомога ближче до зони спостереження. Наприклад, «погана» камера, встановлена  на рівні номерів машин, завжди буде краще їх розпізнавати, ніж «крута» камера, встановлена на рівні 3-го поверху.

Відсутність видимих кабелів і хвостів

Кожен сторчастий хвостик кабелю напрошується на пошкодження. Порядок повинен бути у всьому, особливо в системах безпеки. Всі кабелі повинні мати бирки з нумерацією, а також опис на дверцятах ящика з поясненнями відповідностей номерів бирок і розташувань відеокамер.

Зручність обслуговування відеореєстратора

Якщо відеореєстратор захований в нішу або ящик столу, то витягнути цей реєстратор не завжди просто. Довжини хвостів кабелів повинні бути з запасом для зручності обслуговування.

Завалений горизонт - ознака некваліфікованості установників систем відеоспостереження.

Поширені помилки монтажу відеокамер

Введення зверху кабелю або гофри в розподільну коробку в умовах вулиці неприпустимий навіть за умови герметизації! Вода обов'язково потрапить всередину - це питання часу. Введення збоку можна здійснювати тільки за умови герметизації (наприклад, силіконом) і правильного розташування кабелю, щоб не затікала вода!

Відсутність розподільної коробки при установці на вулиці відеокамери обов'язково призведе до гниючим роз'ємів, а в перспективі можемо всю систему відеоспостереження зіпсувати.

Ніяких скруток при з'єднанні камер! Кожен 3-й ремонт камери відбувається з цієї причини. Та й гарантія камери відразу ж на цьому припиняється.

Схожі матеріали:
👁 615
Категорія: Прес-реліз
Теги: відеоспостереження, відеонагляд, Львів, безпека




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ