Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.11.2021

Смачна піца з доставкою


Щоб заощадити час на пошуки місця, де можна замовити і те, й інше, в піцерії створили меню, яке включає найпопулярніші страви.


Доставка піци в Харкові додому чи офіс

Любите галасливі посиденьки з друзями, а готувати зовсім не хочеться? Або вважаєте за краще провести час на самоті, не виходячи з дому? Доставка піци в Харкові додому – чудовий варіант для швидкого та смачного перекушування. Для тих, хто воліє дегустувати різні страви і куштувати щось новеньке, можна купити піцу по шматочках, а компанії друзів і офісні працівники воліють замовляти велику піцу на всіх.


Доставка піци
 

Аромат томатного соусу, пишне повітряне тісто і сир, що тягнеться, - ось секрет ідеальної піци. Щоб скуштувати цю страву не обов'язково їхати до Італії – можна замовити піцу в Харкові з доставкою додому, а також у передмістя у зручний для вас час. І дорослі, і діти просто в захваті від такого частування. Але де знайти смачну піцу? Креветки та мідії, ковбаски пепероні та гострий перець, шинка та маслини, печериці та томати – вибирайте свої улюблені поєднання смаків у меню на офіційному сайті піцерії Smile в Харкові.

Доставка піци:
  • замовляй 2 піци - третя безкоштовна;
  • Smilepizza працює цілодобово;
  • термін доставки: не більше 60 хв.
  • зручне пакування піци;
  • різні способи оплати.

Чому страви від піцерії Smile настільки смачні?

Головне правило компанії – використовувати лише свіжі продукти. Як тільки Ви оформили замовлення піци додому, колектив піцерії Smile приступає до приготування. На розкочене тісто викладаються інгредієнти, після цього страва відправляється в вже розігріту піч, де за кілька хвилин тісто стає легким і повітряним, з характерними бульбашками повітря по краях, начинка пропікається, а сир, що розплавився, ніжно покриває всю поверхню.

Вибирайте піцерію Smile

На сайті піцерії Smile можна знайти не тільки смачну піцу, а й усіма улюблені бургери, салати, роли. Мільйони людей по всьому світу щодня замовляють роли та піцу додому. Щоб заощадити час на пошуки місця, де можна замовити і те, й інше, в піцерії створили меню, яке включає найпопулярніші страви. Зрештою, кожен може знайти собі те, що любить.

Замовляйте різні варіанти піци з доставкою додому

На сайті піцерії Smile Ви можете прочитати повний опис кожної страви. Усі позиції меню містять докладну інформацію про інгредієнти, а спеціальними символами відзначені гострі та популярні страви.

Доставка піци

Смачно не означає дорого: купити піцу можна і дешево. Ціни різняться залежно від страви.

Замовлення піци можна оформити і телефоном, і на сайті. Якщо Ви залишаєте онлайн заявку, менеджер обов'язково зв'яжеться з Вами для уточнення замовлення.

Ніхто не любить довге очікування, особливо якщо хочеться їсти прямо тут і зараз. Доставка піци займає не так багато часу – не більше ніж за годину Ви зможете насолоджуватися смачними та гарячими шматочками свіжоприготовленої страви.

Схожі матеріали:
👁 383
Категорія: Прес-реліз
Теги: піца, доставка піци, піцерія, піца в Харкові, піца додому




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ