Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2021

Смачну та гаряченьку замовляй скоренько!


Сьогодні замовити піцу дуже просто. Просто зателефонуйте або зробіть замовлення прямо на сайті


Піца – це саме те, що потрібно тобі негайно! Адже наминати її апетитні шматки ніхто не відмовиться, у тебе збереться ціла юрба друзів! Товстезний шар м'ясної начинки і сиру зі справжніми італійськими спеціями і насиченим соусом – все щиро і від душі. Швидка доставка піци у Стрию https://la.ua/striy/ від LA П’ЄЦ – безкоштовно для ледачого уікенда або гучної вечірки.


Піца
 

Піца – гастрономічний витвір мистецтва

Смачну італійську піцу, приготовану за незмінними традиційними технологіями любить вся сім'я. В обідню перерву, для ситної вечері або недільної зустрічі з родичами, друзями – наша піца буде ідеальним варіантом для будь-якого приводу. Ти можеш замовити безкоштовну доставку будь-якої піци з широкого асортименту нашого меню за доступними цінами. Ми готуємо за принципом «якість вище за все, а ціна доступна» і гарантуємо свіжі інгредієнти і чудовий смак.

Італієць, який вперше відкрив для себе всі найдивніші смаки казкової страви, стверджував, що ключ до успіху дуже простий – правильне тісто і найкращий сир. В нього не має бути занадто гучного аромату, щоб не придушувати інші складові. Але щоб готовий продукт мав власні смакові особливості, він не обов'язково повинен бути позбавленим смаку. Найкращий сир для піци – це той, який може розтягуватися, гарно плавиться, і не розвалюється. Він вважав, що страшенно помиляються ті, хто додає плавлений сир в італійський витвір.

Сьогодні піца стала стравою міжнародної кухні, її готують практично у всіх країнах, і мало хто строго дотримується прийнятого класичного італійського рецепту піци. Стали вільно додавати інгредієнти, адаптовані до місцевості, ті, що відповідають смаковим вподобанням місцевих жителів. Багато хто, але не всі! Компанія LA П’ЄЦ пропонує широкий асортимент найсмачніших піц по приємним цінами.

Класика і не тільки – вас вразить!

Чи замислювались ви який з сирів буде доречним для піци? Так, не помиляєтесь – моцарела, яка ідеально поєднала м'якість і твердість, не містить спецій, які не можна приправляти до з інших інгредієнтів. Особлива консистенція та характерний смак, які не можна сплутати з іншими різновидами сиру – це його унікальність. Саме він під час плавлення утворює тонку золотисто-коричневу скоринку, яка залишається смачною і хрусткою, не стає «гумовою» навіть після охолодження.

Крім того, сир моцарела дуже корисний: він містить кальцій і білок, які легко засвоюються, не залишаються в організмі в надлишку. Ти вже зрозумів, що ми говоримо про нашу фірмову страву – піцу LA П’ЄЦ. Але ми також використовуємо інші сорти сиру, які покращують піцу: пармезан і рікота.

У нас можна замовити:

  • дуже поживну піцу «Цезаріо», з куркою чи телятиною;

  • «Вегетаріано» або «Маргариту» з овочами;

  • гостреньку з чілі «Діаболу»;

  • рибні «Аль сальмоне» зі шматочками лосося, «Тоно» з тунцем;

  • сирні «Кватро формаджі», «Кальцоне аль форно» та багато інших.

Переваги замовлення піци

Багато хто любить гарну їжу, але в сучасному ритмі життя у людей просто немає часу на приготування обідів і вечерь. Ось тут-то і стане в нагоді доставка їжі https://la.ua/striy/.

Сьогодні замовити піцу дуже просто. Просто зателефонуйте або зробіть замовлення прямо на сайті. У нас існує зручна система бонусів і знижок. В LA П’ЄЦ безкоштовна доставка піци при умові, що замовлення складає від 150 грн. Дізнайтеся до якої зони відноситься ваша адреса і час доставки.



Схожі матеріали:
👁 413
Категорія: Прес-реліз
Теги: піца




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ