Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2021

Спецодяг, спецвзуття, ЗІЗ в Києві


Якісний та зручний спецодяг підвищує рівень продуктивності праці та ефективність.


Компанія "СПЕЦОДЕЖДА КИЕВ" займається продажем і постачанням спецодягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту для потреб підприємств різних галузей.

В асортимент інтернет-магазину "спецодежда.kiev.ua", входить робочий одяг, спецодяг для робіт при низьких температурах і умовах екстремальних погодних умов, спеціалізована антистатична спецодяг, одноразовий одяг, робочий одяг для небезпечних виробництв кислото-лугостійку і протихімічного, спецодяг для зварників від підвищених температур.

Спецодяг, спецвзуття, ЗІЗ в Києві
 

Якісний та зручний спецодяг підвищує рівень продуктивності праці та ефективність. Робочий спецодяг у фірмовому стилі відповідно до колірної палітри вашої компанії підвищує статус і надає індивідуальність вашої компанії. У компанії "СПЕЦОДЕЖДА КИЕВ" ви можете замовити брендований спецодяг з логотипом вашої компанії підкресливши імідж вашої фірми.

Своїм клієнтам компанія пропонує — комплексне постачання робочого спецодягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту, складання технічного завдання, розробку фірмового стилю робочого одягу, спецпошив спецодягу на замовлення, друк або вишивка логотипів на спецодяг, комплексного аудит підприємства.

Місія компанії "СПЕЦОДЕЖДА КИЕВ"

  • Постачання якісної та сучасного спецодягу і спецвзуття із сучасних зносостійких матеріалів;
  • Підбір та комплексне постачання ЗІЗ (засобів індивідуального захисту) для потреб підприємств;
  • Створення сприятливих і безпечних умов праці для робітників усіх галузей;
  • Захист здоров'я і життів робочих при роботах в несприятливих умовах праці.
Товарні пропозиції «Спецодежда Киев» максимально вигідні підприємствам, сервісним організаціям, ремонтним бригадам.

Продаж робочого спецодягу і ЗІЗ орієнтована на сучасні потреби: співробітниками фірми відстежуються нові розробки у сфері матеріалів і дизайну професійної екіпіровки, полягають партнерські угоди з солідними виробниками, реалізуються якісні товари вітчизняних брендів і імпортні.

Щоб замовити спецодяг для персоналу, універсальні та спеціалізовані ЗІЗ, зателефонуйте або зробіть заявку через сайт, ціна доставлення обумовлюється обсягом товарної партії.

Схожі матеріали:
👁 444
Категорія: Прес-реліз
Теги: ЗІЗ, спецвзуття, Київ, спецодяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ