Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2020

Спецодяг, спецвзуття, ЗІЗ від АНВІ ГРУП


Спецвзуття та робочий спецодяг виговляється виключно з міцних та якісних матеріалів із застосуванням надійної фурнітури


Без спецодягу і спецвзуття працювати на підприємствах не тільки не рекомендується, а заборонено. Тому кожне промислове підприємство зобов'язане забезпечити своїх робітників спеціальним одягом і повним обмундируванням.

Спецодяг компнії “АНВІ ГРУП” (ANVI GROUP LLC) славиться своєю якістю і надійністю. З причини особливої ​​відповідальності перед замовниками, компанія має додатковий стимул для постійного вдосконалення своїх моделей та поповнення асортименту.

Інтернет-магазин з продажу спецодягу, спецвзуття, ЗІЗ - "anvigroup.ua" готовий запропонувати комплексне забезпечення засобами захисту, спецвзуттям та спецодягом.
 

Спецодяг, спецвзуття, ЗІЗ від АНВІ ГРУП
 

Компанія “АНВІ ГРУП” пропонує найширший вибір якісного спецвзуття, спецодягу, а також засобів індивідуального захисту, призначеної для самих різних галузей промисловості. Все робоче взуття та робочий одяг сертифікований відповідно до стандартів і відповідає всім вимогам норм безпеки. Купуючи спецвзуття та спецодяг в інтернет-магазині ANVI GROUP ви забезпечуєте високий рівень безпеки на виробництві та комплексний захист для співробітників, підвищуючи продуктивність праці і знижуючи рівень травматизму.

Спецвзуття та робочий спецодяг виговляється виключно з міцних та якісних матеріалів із застосуванням надійної фурнітури, що дозволяє гарантувати презентабельний вигляд і довговічність робочого взуття і робочого одягу в ході всього терміну служби спецодягу.

У виробництві одягу застосовуються тканини з різними характеристиками:
  • термостійкі,
  • вогнестійкі,
  • антистатичні для костюмів зварників і робочого одягу нафтовиків,
  • водонепроникні,
  • вітронепродувні та морозостійкі для спецодягу лісорубів, шляховиків, будівельників,
  • з брудовідштовхуючою обробкою, призначеної для спецодягу обслуговуючого персоналу,
  • для медичного спецодягу, костюми, виконані з тканини яка не мнеться, для стюардес.
В асортименті компнії “АНВІ ГРУП” є річний спецодяг, демісезонний спецодяг, зимовий комплект робочого одягу, сигнальний одяг, халати, робочі костюми, формені сорочки і костюми, жилети, вологозахисні плащі, робоче взуття (зимовий, демісезонний, літній), головні убори, чоботи, гумове взуття. Компанія готова запропонувати широкий вибір способів захисту: фартухи, рукавички, каски, захисні окуляри, рукавиці, медичні маски, респіратори, щитки для зварювальників, беруші, навушники, монтажні пояси, господарський інвентар..

А також компанія завжди готова запропонувати додаткові послуги: розробка фірмового стилю спецодягу, нанесення на спецодяг логотипів, оренда спецодягу, організація доставки спецодягу. “АНВІ ГРУП” продає спецодяг в роздріб і оптом.

Схожі матеріали:
👁 581
Категорія: Прес-реліз
Теги: халати, робочі костюми, фартухи, спецвзуття, одяг, каски, спецодяг, рукавички




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ