Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2022

США надають Україні зброю на 800 млн доларів


Байден заявив, що передає Україні системи ППО, протитанкову зброю, безпілотники


США надають Україні зброю на 800 млн доларів

16 березня очільник Сполучених Штатів Джо Байден сказав, що Україні відправлять нове озброєння. В Білому домі уточнили перелік озброєння, яке Сполучені Штати нададуть нашій країні.

 Українська армія отримає 800 зенітних комплексів Stinger, 2 тисячі Javelin, тисячу одиниць легкої протиброньової зброї та 6 тисяч протиброньових систем AT-4, 100 БПЛА, 100 гранатометів, 5 тисяч гвинтівок, тисячу пістолетів, 400 кулеметів та 400 рушниць, 20 млн різних боєприпасів, 25 тисяч бронежилетів і 25 тисяч шоломів.

За оприлюдненою інформацією, цю допомогу реалізують прямо передавши це озброєння американського Міністерства оборони військовослужбовцям нашої країни, аби вони могли захищати свою державу від невиправданої російської агресії.

Народний депутат Олексій Гончаренко назвав допомогу США переломним моментом у війні проти Росії. "Байден заявив, що передає Україні системи ППО, протитанкову зброю, безпілотники. Схоже, що це переломний момент у війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний фронт: Путін йде слідами Гітлера

Подивимося, як рашисти поводитимуться на переговорах. Їхнім єдиним аргументом були балістичні ракети, що летять на всі боки. Більше його не побачимо, сподіваюсь. Путін вирішив воювати на нашій землі з мирними жителями, мирними містами, школами, дитячими садками, лікарнями, пологовими будинками та театрами.

Тепер ми зможемо їх захистити", — заявив Гончаренко. Важливо, що на цьому тижні Сполучені Штати представили допомогу нашій країні на 1 млрд доларів.

Схожі матеріали:
👁 332
Категорія: Актуально
Теги: війна в Україні, вооруженная помощь, допомога США, Олексій Гончаренко, США




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ