Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.05.2015

Стартує акція "Квартира під охорону 2015"


Скористайтесь можливістю суттєво зекономити на встановленні системи сигналізації!


Стартує акція "Квартира під охорону 2015"Увага! З 01 до 15 червня підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг.

А у літній час, час літніх відпусток та тривалої відсутності господарів, для зловмисників розпочинаються своєрідні «жнива».

Пам’ятайте, що поки ви плануєте відпочинок – злодії теж часу не гають. Вони заздалегідь розробляють плани проникнення в незахищені квартири і лише вичікують слушної миті.

Найпростіший та найдієвіший захист сьогодні – поставити квартиру на пультову охорону Державної служби охорони.

Як  відбувається реагування на тривожні спрацювання?

На об’єктах встановлюються сучасні засоби сигналізації, в т.ч. і кнопки тривожного виклику міліції, які бувають стаціонарними та радіоканальними (типу брелок). Після натискання такої тривожної кнопки сигнал автоматично надходить на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони, де контролюється черговим у цілодобовому режимі. Після отримання сигналу чергова пульту передає повну інформацію по об’єкту наряду міліції ДСО, який здійснює відповідне оперативне реагування на об’єкт та проводить першочергові заходи по припиненню правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Лубнах чоловік пропив сусідські ворота

 Групи затримання Державної служби охорони, як правило, складаються із трьох озброєних співробітників міліції та оснащуються сучасними спецавтомобілями. У разі отримання від оператора тривожної інформації, група затримання найкоротшим шляхом прямує на об'єкт (зазвичай це займає кілька хвилин). Прибувши, міліціонери здійснюють оперативно-пошукові заходи з метою з’ясування причин спрацювання сигналізації,  виявлення, переслідування та затримання злочинців. Результати виїзду повідомляються до чергової частини підрозділу ДСО та власникові об’єкта. У разі порушення цілісності об’єкта забезпечується його фізична охорона.

Скористайтесь можливістю суттєво зекономити на встановленні системи сигналізації!

Телефонуйте:

097-050-222-0 – для абонентів оператора Київстар

073-050-222-0 – для абонентів оператора Лайф.

Дзвінки здійснюються згідно тарифу оператора.

Номери гарячої лінії ДСО – 0-800-502-220 та 0-800-211-000 (безкоштовно).

Також можна звертатись  в Управління Державної служби охорони при УМВС України в Полтавській області  області. Наша  адреса: м.Полтава, вул. Зигіна, 32а.
 
УДСО при УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 888
Категорія: Актуально
Теги: сигналізація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ