Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2018

Квартира під охорону – 2018 за половину вартості


Охоронна сигналізація - важлива складова убезпечення майна та житла громадян


Квартира під охорону – 2018 за половину вартості1 березня в Україні стартувала соціальна всеукраїнська акція «Квартира під охорону 2018», яку поліція охорони проводить за дорученням Національної поліції України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам. Оснастити свої оселі охоронною сигналізацією зі знижкою громадяни можуть до 17 березня.

Фахівці поліції охорони обладнають сигналізацією зі знижкою у розмірі 50% на монтажні та пусконалагоджувальні послуги оселі тих громадян, які подадуть заявку на охорону до 17 березня включно. Для учасників антитерористичної операції на Сході України та членів родин загиблих учасників АТО встановлення охоронної сигналізації у помешканні виконуватиметься зі знижкою у розмірі 75%.

Варто додати, що охоронна сигналізація - важлива складова убезпечення майна та житла громадян, адже саме майнові злочини є одними з найпоширеніших в Україні. Однак, за статистикою, «домушники» рідше посягають на майно, яке перебуває під охороною, тому поліцейські охорони і радять громадянам завчасно подбати про безпеку своїх домівок та майна, яке у них зберігається.

За більш детальною інформацією звертатися до Гребінківського відділу поліції (за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна ( Петровського), 16, або за тел. 050-405-32-02.

За інформацією Гребінківського відділу поліції Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 989
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: охорона, сигналізація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ