Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.03.2020

Світильники в інтер’єрі, які не виходять з моди


В якому інтер'єрі доречно використовувати люстру?


Штучне освітлення - це домінуючий фактор при формуванні простору. Ціль основного і зонального освітлення: створити приємну атмосферу в приміщенні.

Якщо говорити про різноманітні види освітлення - маємо на увазі, що різні світильники будуть вмикатись з різних вимикачів. Заради практичності можна застосовувати прохідні вимикачі або вмикати освітлення з двох різних вимикачів, розташованих в різних кінцях приміщення. Такі вимикачі найкраще використовувати в кухні-студії, коридорі або вітальні.
 

Світильники в інтер’єрі, які не виходять з моди
 

Сценарії освітлення в приміщенні

В одній квартирі можна створити декілька сценаріїв:

  • Гарне центральне освітлення (стельова люстра або світильник).
  • Додаткове маркірувальне освітлення (карданні, точкові світильники, даунлайти).
  • Направлене освітлення (трекові світильники або спот системи).
  • Святкове освітлення (лед стрічки, дюралайт, гірлянди).

Класифікація світильників за місцем монтажу

Всі моделі світильників поділяються за місцем монтажу на стельові, підвісні, вбудовані, підлогові і настільні.

  • Вбудовані і настінно-стельові світильники з плафоном відмінно підійдуть для приміщень з низькими стелями. Світловий потік, який створений ними, розсіюється та спрямовується вниз і в сторони. Це досить зручно.
  • Розміщенні підвіси на достатньому віддаленні від стелі дають світло вниз, вгору і в сторони. Світловий потік відбивається від стелі і стін, після чого розсіюється по всьому периметру приміщення.
  • Бра найбільш доречні у вітальні, коридорі, як підсвітка дзеркал і картин.
  • Торшери або підлогові світильники добре підійдуть для великих приміщень, де використовуються для центрального освітлення та прикраси інтер'єру. Переносні моделі часто використовують для читання або рукоділля.
  • Офісні та декоративні настільні лампи не потребують спеціального монтажу. Це переносні освітлювальні прилади для освітлення тієї чи іншої зони робочого столу.

В якому інтер'єрі доречно використовувати люстру?

Зараз дизайнери здебільшого експериментують в стилях і поряд з простими речами поєднують, здавалося б, непоєднуване. Можна побачити класичну люстру в квартирі в стилі хай-тек, або навпаки сучасний мінімалізм в приміщенні з широкими карнизами в стилі бароко.

При монтажі класичної люстри в традиційному інтер'єрі можна не переживати за хороший результат - безсумнівно вона туди відмінно підійде. Але якщо потрібно зробити незвичайний акцентний елемент, будьте уважні. Весь інтер'єр в цьому випадку зобов'язаний бути фоном, місцями лише підкреслюючи стиль люстри.
Придбати оригінальні і якісні люстри можна на сайті https://svetolux.com.ua/lyustry.html Там представлений широкий асортимент люстр і світильників, які обов'язково сподобаються кожному користувачеві. У каталозі можна знайти детальну інформацію по кожній моделі, що допоможе клієнтам зробити правильний вибір. Доставка товарів здійснюється в будь-яку точку України за найдоступнішими цінами. Вдалого вибору!



Схожі матеріали:
👁 846
Категорія: Прес-реліз
Теги: люстра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ