Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2019

Вибираємо кришталеву люстру під стиль інтер'єру


Вибираючи кришталеву люстру, пам'ятаєте про деякі пропорції, яких важливо дотримуватися, для створення гармонії


Може здатися, що кришталеві люстри відійшли в минуле, але поспішимо вас завірити, це твердження - страшна помилка. Варто визнати, що був період, коли їх сприймали, як пережиток, але сьогодні цей своєрідний "казковий" стиль відроджується. Якщо ви відносите себе до істинних поціновувачів якісного кришталя, ця стаття поза сумнівом буде корисною. І, трохи забігши вперед помітимо, що страховкою від підробок є купівля в перевіреному інтернет-магазині.

Перш ніж ви почнете поглиблюватися особливо ідентифікації стилю, інтер'єру і ретельні виміри ширини і розміру, відправтеся в каталог товарів інтернет-магазину Svetilnikof . Там ви зможете визначитися з бажаним зовнішнім виглядом, оскільки вибирати по-справжньому є з чого. На сторінках сайту представлені кращі моделі світових виробників.

Розпочніть з ідентифікації стилю

Насправді кришталева люстра здатна гідно прикрасити не лише великий заміський будинок "царського" типу. Вона прекрасно буде виглядати і в невеликій квартирі, головне - вибрати правильну модель. Крім того, далеко не завжди необхідно купувати люстру повністю зроблену з кришталя. Сучасні виробники вдало комбінують його з іншими матеріалами, створюючи оригінальні моделі.


Вибираємо кришталеву люстру під стиль інтер'єру
 

Вибираючи кришталеву люстру, пам'ятаєте про деякі пропорції, яких важливо дотримуватися, для створення гармонії.

Для цього існує два правила:
 
• Якщо люстра висить над вільним простором, її нижня частина повинна знаходитися не нижче, ніж на відстані 190 сантиметрів.

• Якщо під люстрою що-небудь розташоване, наприклад, стіл, ця відстань може бути трохи меншою, в районі 170 сантиметрів.

Звертайте увагу на інтер'єр будинку

Головне правило гармонійного інтер'єру - усі речі повинні поєднуватися один з одним. Воно торкається і вибору кришталевої люстри. Крім того, не забувайте також про функціональність, оскільки це не лише декорація, а передусім елемент освітлення. Звертайте увагу на квадратуру приміщення. Якщо не можете розрахувати самостійно, проконсультуйтеся з консультантом.

І нарешті, не забувайте про колірне рішення. Якщо боїтеся ризикувати - беріть безбарвний кришталь, він універсальний і прекрасно вписується у будь-який інтер'єр. Ультрасучасно виглядають моделі з металевим відтінком, але пам'ятаєте, що вони повинні підходити до ручок на дверях і вікнах.

Як бачите, складнощів ніяких немає. Якщо ж ви хочете бути упевненими у своєму виборі, покладайтеся не лише на себе, а і на магазин, в якому здійснюєте купівлю.

Схожі матеріали:
👁 836
Категорія: Прес-реліз
Теги: гармонія, кришталеві люстри, люстра, купити люстру, купити кришталеву люстру




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ