Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.12.2013

Тарас Кутовий привітав всіх правоохоронців з Днем міліції


Прийміть мої вітання з нагоди вашого професійного свята


Тарас Кутовий привітав всіх правоохоронців з Днем міліції

Шановні працівники міліції!

Прийміть мої вітання з нагоди вашого професійного свята. Так сталося, що сьогодні ваші дії — у центрі суспільної уваги, а на плечах кожного з вас — колосальна відповідальність за честь мундиру.

У законі, який регулює діяльність української міліції, визначено, що співробітники органів внутрішніх справ повинні поважати гідність особи та виявляти до неї гуманне ставлення, захищати права людини. Йдеться там і про те, що працівники міліції незалежні від впливу політичних партій та інших об'єднань громадян, а основними принципами діяльності органів МВС є законність, гуманізм, повага до особи та соціальна справедливість.

Тож нині бажаю кожному з вас, аби ці саме постулати були визначальними під час виконання покладених на вас обов'язків. Зичу мужності та мудрості вам у цей визначальний для країни і для кожного українця час, щоб громадяни пишалися правоохоронцями своєї держави і знали, що будь-якої миті можуть сподіватися на вашу допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Поезд Hyundai насмерть сбил мужчину в Полтаве

Бажаю міцного здоров'я, сили і волі, стійкості і невтомності. Нехай після відповідальних, нелегких робочих днів вас зустрічає затишок осель, тепло і любов рідних.

З повагою, народний депутат України Тарас Кутовий


Схожі матеріали:
👁 1454
Категорія: Актуально
Теги: свято, день міліції, грудень, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ