Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.11.2016

Тарасівська школа: місячник правовиховної роботи в школі триває


Засідання пройшло емоційно, насичено, всі активно включились в роботу


Тарасівська школа: місячник правовиховної роботи в школі триваєВ рамках проведення місячника правовиховної роботи в нашій школі 16.11.2016 року відбувся «круглий стіл» на тему: «Кримінальне право. Загальна характеристика кримінального права. Поняття злочину,склад злочину.

Види злочинів, стадії скоєння злочинів. Співучасть у злочині. Поняття, ознаки і підстави кримінальної відповідальності. Обставини, що пом’якшують та обтяжують відповідальність. Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

Тема є дуже актуальною  в наш час. Злочини, які скоюють неповнолітні, стають дедалі частішими та вражають своєю жорстокістю. Тому в нашій школі навчально-виховна робота тісно пов’язана з роботою правовиховною, адже тільки свідомий громадянин, той, що керується законами і виконує їх може принести користь своїй державі, своєму народові.

На засіданні «круглого столу» були присутні учні 9-11 класів та адміністрація школи. Учні добре підготувались: зачитувались доповіді на задану тему, звучало безліч запитань, інколи дискусійних, участь у обговоренні  яких приймала і адміністрація школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талановиті діти Гребінківщини

Було розглянуто питання про кримінальну відповідальність неповнолітніх, про обставини, які змушують дітей скоювати злочини, про групові злочини,  роль кожного члена в злочинній групі та покарання, яке несе кожен з групи.

Засідання пройшло емоційно, насичено, всі активно включились в роботу.

Маємо надію, що такі «круглі столи» не проходять даремно для наших учнів і виховують в них почуття поваги до Закону, до Порядку, прагнення бути корисним Україні і працювати на її благо та процвітання.

 

 

 

 

 

 


 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 876
Категорія: Шкільний екран
Теги: шкільне життя, засідання, Тарасівська школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ