Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.12.2015

Про спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради


11 грудня відбулось спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради


11 грудня 2015 року відбулось спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном та з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлового комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування.

 В ході робти було розглянуто ряд питань виконавчого комітету та питань, які запропоновані на розгляд 2-ї сесії міської ради.

 Зокрема, про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин надав інформацію спеціаліст-землевпорядник Приліпко І.П.

 ЛазоренкоТ.Ф., начальник відділу з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин, доповіла про організацію сезонної роздрібної торгівлі ялинками (соснами) живими на території міста Гребінка у зимовий період та про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються виробничим підрозділом «Локомотивне депо Гребінка» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

 Черненкова І.В., начальник відділу фінансово господарського забезпечення,   доповіла про підсумки виконання бюджету міста за 11 місяців 2015 року та  внесення змін до бюджету міста на 2015 р.

 Про внесення змін до кошторису витрат міських програм проінформувала присутніх Цапенко Л.В., секретар Гребінківської міської ради, а саме до цільової програми соціально – економічного розвитку м.Гребінка на 2011-2015р, згідно якої буде закуплено новорічні солодкі подарунки для дітей дошкільного віку,  які відвідують дошкільні навчальні заклади «Теремок» та «Веселка», а також для дітей віком до 18 років чиї батьки проходили службу в зоні АТО в 2014-2015р. Також згідно цієї програми виділені кошти для новорічної міської ялинки на закупівлю гірлянд. Члени виконкому схвалили проект Регламенту роботи Гребінківської міської ради 7 скликання.

 Зінченко В.М., заступник міського голови, проінформував про затвердження списків працівників виробничого підрозділу «Локомотивне депо Гребінка» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця», взятих на облік за місцем роботи для одержання житла, про створення комісії міської ради із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням, про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт дороги по вул. Червоноармійській в м. Гребінка, про надання дозволів на приватизацію квартири та на проведення реконструкції (переобладнання) будинку, про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.1996 №600 « Про зміну нумерації житлових будинків по парній стороні вул. Пархоменка та Сковороди». Члена виконавчого комітету було схвалено проект Положення про порядок найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, скверів, парків, інших об’єктів, які розміщені на території Гребінківської міської ради.

 Депутати та члени виконкому обговорили проект рішення про затвердження Переліку вулиць, що підлягають перейменуванню. По даному питанню велись гучні обговорення.

 Члени виконавчого комітету запропонували додатково винести на розгляд сесії питання демонтажу пам’ятників Леніна, відповідно до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

 Члени постійних комісій та виконавчого комітету обговорили питання щодо вивезення сміття та вжиття заходів щодо ліквідації несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ. Дано доручення депутатам провести зустріч з виборцями на закріплених округах по питанню укладення договорів з комунальним підприємством Гребінківський комбінат комунальних послуг на вивезення сміття. А також дано доручення депутата обговорити питання перейменування вулиць на закріплених округах.  

Схожі матеріали:
👁 1236
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ