Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.05.2016

Депутатський корпус Гребінки підводить підсумки роботи в І кварталі 2016 року


Відбулося пленарне засідання 5 сесії Гребінківської міської ради


Депутатський корпус Гребінки підводить підсумки роботи в І кварталі 2016 року18 травня 2016 року в приміщенні міської ради за присутності 21 із 26 обраних депутатів відбулося пленарне засідання 5 сесії Гребінківської міської ради. На засіданні депутати  розглянули 17 питань.

Про результати виконання бюджету міста за 1 квартал 2016 року, про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період доповідала Черненкова І.В. – начальник відділу фінансово-господарського забезпечення.

На пленарному засіданні було затверджено Положення про грошові винагороди вчителям та учням-переможцям та призерам III (обласного) етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам всеукраїнських  фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, міську Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 - 2020 роки, по даних питаннях  депутатів інформувала секретар міської ради Цапенко Л.В. 

Про внесення змін до міських програм та кошторису витрат, про затвердження проектів рішень про встановлення місцевих податків і зборів на території міста на 2017 рік: про  встановлення ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території м. Гребінка з 01.01. 2017 року; про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території міста Гребінка на 2017 рік; про встановлення ставки транспортного податку на 2017 рік; про  встановлення ставок туристичного збору; про визначення податкових агентів  щодо справляння туристичного збору на території міста Гребінка доповіла Лазоренко Т.Ф. –  начальник відділу з питань  соціально-економічного розвитку та земельних відносин.

З проектом рішення про встановлення ставок  земельного  податку на території міста Гребінка на 2017 рік ознайомив спеціаліст-землевпорядник  відділу з питань соціально-економічного розвитку та земельних відноси  Приліпко І.П. Спеціалісти виконкому міської ради проінформували депутатів, що розміри вказаних ставок податків залишаються в основному на рівні минулого року, лише по окремих позиціях  внесено зміни. На засіданні було розглянуто блок питань земельної сфери (зокрема, задоволення заяв гребінківців щодо надання дозволів на розробку відповідної технічної документації).

Депутати ознайомившись з листом Асоціації міст України щодо реєстрації у парламенті законопроекту, який передбачає розподіл акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, які використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного, прийняли рішення звернутися до голови Верховної Ради України з клопотанням щодо неприйнятності перерозподілу власних доходів міської ради на користь інших бюджетів.

Засідання пройшло у конструктивному руслі, роль у цьому відіграв попередній розгляд питань окремими профільними депутатськими комісіями. Тому на сесії при підрахунку рук часто звучало слово «одноголосно».

Схожі матеріали:
👁 1517
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ