Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.04.2017

Тарасівська школа: Засідання круглого столу на тему: "330 річниця Івана Мазепи"


В Тарасівській школі було проведено круглий стіл для учнів 8-11 класів


Тарасівська школа: Засідання круглого столу на тему: "330 річниця Івана Мазепи"18 квітня 2017 року в  Тарасівській школі було проведено круглий стіл для учнів 8-11 класів на тему: “330 річниця Івана Мазепи”. Іван Мазепа (1687-1709рр) – гетьман, український військовий, політичний та державний діяч.

У молодості служив при дворі короля Яна II Казимира. По обранню гетьманом, намагався відновити авторитет гетьманства в Україні.

1659 р. повернувся до Речі посполитої. Гетьманські клейноди привіз як гонець від короля у березні 1663р. обраному гетьманом Павлу Тетері, які той відіслав назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Продовжується двомісячник з благоустрою

Про це та інше учні дискутували. На круглому столі учні разом з вчителями ставили зустрічні запитання, обговорювали політику, життя та внесок І. Мазепи в розвиток України. Цей урок пролетів так швидко, що ніхто навіть не помітив.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.









Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 741
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, круглий стіл, Іван Мазепа, школа, шкільний екран, Терасівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ