Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2022

Технологічний гігант Google надає Україні 2 млн доларів на цифрову освіту


Google надає 2 млн дол. на цифрову освіту українців


Google надає 2 млн дол. на цифрову освіту українців

Технологічний гігант Google надає Україні 2 млн доларів на цифрову освіту та 50 тисяч ліцензій Google Workspace, повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
 
Google надає 2 млн доларів на цифрову освіту для українців та 50 тисяч ліцензій Workspace для Уряду. Домовилися про це під час зустрічі з командою техногіганту”, – написав Федоров у Telegram.

Урядовець наголосив, що сервіси Google вже стали частиною інфраструктури Мінцифри. “Тепер й інші державні установи зможуть працювати швидше, незважаючи на обстріли та постійні загрози кібератак росіян. Цьому допоможуть 50 000 ліцензій Google Workspace, якими органи влади зможуть безоплатно користуватися цілий рік”
, – вказав Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершено третій етап сертифікації педагогічних працівників 2022 року

Також, з його слів, Google підтримує розвиток цифрової грамотності українців та сферу освіти. “Новий грант на 2 мільйони доларів спрямуємо на навчання українців цифрової грамотності, подолання цифрового розриву та масштабування платформи Дія.Цифрова освіта”, – повідомив голова Мінцифри.

Він анонсував запуск англомовної версії порталу з програмами рескілінгу, персоналізованими навчальними траєкторіями з елементами АІ, а також рекомендаціями щодо працевлаштування. “Це дозволить у майбутньому багатьом знайти затребувану роботу та зробити внесок в економічне відродження держави”, – зауважив віцепрем’єр.

Схожі матеріали:
👁 328
Категорія: Шкільний екран
Теги: цифрова освіта, Google




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ