Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.12.2013

У Гадячі відкрито плавальний басейн


Спортивна споруда включає плавальний басейн розміром 25×8,5 метрів


У Гадячі відкрито плавальний басейн

24 грудня 2013 року голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко взяв участь в урочистому відкритті приміщення з плавальним басейном оздоровчого комплексу в спеціалізованій школі — інтернат І-ІІІ ступенів імені Є.П. Кочергіна у Гадячі. Про це повідомили у прес-службі Полтавської ОДА.

— Будівництво спортивної інфраструктури є одним з пріоритетів обласної влади, — зазначив Олександр Удовіченко, звертаючись до присутніх. — Спорт дає дітям не лише здоров’я, а й виховує моральні якості, які знадобляться їм у подальшому житті. Даний об’єкт є першою чергою у будівництві оздоровчого комплексу, який розпочато у 2009 році. Впевнений, що він відіграє значну позитивну роль у спортивному розвитку Гадяцької молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украинских автомобилистов ждет нововведение

Спортивна споруда включає плавальний басейн розміром 25×8,5 метрів, що дає можливість проводити спортивні змагання високого рівня, роздягальні, душові кімнати, кімнати для обслуговуючого персоналу.

Схожі матеріали:
👁 1431
Категорія: Актуально
Теги: Гадяч, басейн, Удовіченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ