Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2014

Губернатор Полтавщини не виключає загрози захоплень адмінбудівель у районах


Олександр Удовіченко звернувся до опозиціонерів із закликом не провокувати людей на силове протистояння


Губернатор Полтавщини не виключає загрози захоплень адмінбудівель у районах

Сьогодні голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко під час апаратної наради звернувся до організаторів мітингів на Полтавщині. Про це йдеться на сайті Полтавської ОДА.

— Звертаюся до організаторів мітингів, представників і керівників політичних партій, народних депутатів, депутатів різних рівнів. Ми з вами домовлялися і тримаємо слово. Влада гарантує безпечне проведення мирних зібрань.

Тут присутні всі представники правоохоронних органів. Те, що вони разом зараз в одній команді в одному штабі, дає мені можливість сказати, що так і буде. Ми готові до щоденних перемовин — щодня і скільки потрібно!, — сказав Удовіченко.

Окрім цього він закликав уникати провокацій:

— Не провокуйте людей на силове протистояння з владою, з міліцією. Не допустимо захоплювати адміністративні будівлі. Не йдіть на поводу у радикальних угруповань, у яких інші політичні цілі, бо при такому розвитку подій влада не може гарантувати безпеку тих, хто нападає сьогодні на правоохоронців, на будівлі, хто сьогодні намагається досягти своїх цілей таким шляхом. Я обіцяв і ще раз говорю — ми тут зробимо все, щоб мирно пережити цю кризу, — зазначив Удовіченко.

Водночас він наголосив, що цей шлях має бути спільним — двостороннім.

— Робити це треба з обох сторін, бо потім наші діти та онуки не пробачать нам, якщо проллється кров, хтось постраждає в ході цього протистояння. Я думаю, буде знайдений мирний вихід. Ми цивілізована країна, цивілізований люд, і ми повинні знайти мирний вихід із цієї ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтавській облраді встановлять урну для членських квитків "регіоналів"

Відійти від прірви громадянського конфлікту, за яким дезінтеграція країни , хаос і все,що ми добре знаємо з історії. Давайте все зробимо разом і ті, хто присутні на нараді, і ті, хто стоїть сьогодні на майданах, — сказав він.

Також повідомив про можливу чергову загрозу:

— Сьогодні є загроза того, що в ці дні буде бажання захопити адмінбудівлі в районних адміністраціях, в районах і містах. Ми не повинні цього допустити, — сказав керівник області.

Шлях до мирної розв’язки є лише один:

— Безумовно, це шлях перемовин, переговорів, роз’яснень, — іншого шляху у нас немає. І, я думаю, що люди нас почують і підтримають.

«Полтавщина»


Схожі матеріали:
👁 1208
Категорія: Актуально
Теги: захоплення, Полтавщина, Удовіченко, адмінбудівля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ