Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2013

Міліція Полтавщини підозрює чотирьох осіб у зґвалтуванні неповнолітньої


12-річну полтавку неодноразово гвалтували під час поїздок у Диканський район до бабусі у село


Міліція підозрює чотирьох осіб у зґвалтуванні неповнолітньої

До Диканського райвідділу міліції Полтавщини звернувся 37-річний мешканець одного із сіл району, який повідомив, що його 12-річну доньку, ученицю 6-го класу однієї із шкіл Полтави, зґвалтували.
 
При виїзді на місце пригоди виявилось, що напередодні дівчинка відмовилась поїхати в село до бабусі, пояснивши батькові, що її там ґвалтують. Почувши зізнання дитини, чоловік одразу ж сповістив про це правоохоронцям.

 Як повідомила начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Полтавській області, підполковник міліції Жанна Ахіджанян, при опитуванні малолітньої було встановлено, що ще в жовтні 2012 року, перебуваючи в даному селі, 36-річний уродженець Волинської області та його 31-річний спільник, насильно завели дівчинку до оселі і вступили з нею в статевий зв'язок.

Постраждала повідомила, що факти зґвалтування продовжилися і в листопаді 2012 року у тому ж будинку. Тоді до ґвалтівників долучився ще й 24-річний спільник. А у грудні, зі слів малолітньої, всі вищеперераховані особи разом із ще одним 23-річним учасником, знову насильно завели її в будинок і вступили з дитиною в статевий зв’язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині потяг переїхав хлопця

 Всі вищезазначені особи встановлені та на даний час дають пояснення міліції. Постраждалій видано направлення на судово-медичну експертизу.

 Якщо вина підозрюваних осіб буде доведена, то згідно частини 4 статті 152 Кримінального кодексу України ( Зґвалтування), за ознаками якої розпочате кримінальне провадження, їм загрожує позбавлення волі на строк від 8-ми до 15-ти років.

УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1858
Категорія: Актуально
Теги: міліція, оселя, район, неповнолітня, Полтавщина, село, зґвалтування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ