Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2013

На Полтавщині двоє молодиків зґвалтували та знущалися над дівчиною (ВІДЕО)


Страшний злочин на Полтавщині. Розповідь дівчини про те, як її ґвалтували та знущалися двоє молодиків


На Полтавщині двоє молодиків зґвалтували та знущалися над дівчиною (ВІДЕО)

Для двадцятиоднорічної Валентини (ім’я змінено) від нещодавна життя поділилось на дві частини – до і після.

Ще донедавна ця дуже симпатична дівчина випромінювала радість і єнергію, готова була долати усі перешкоди на своєму життєвому шляху, сьогодні ж, залишившись такою ж прекрасною зовні, в душі вона наче полохлива пташка, усе тіло якої - руки, ноги, обличчя, голос тремтять лише від нагадування про ту страшну ніч.

 Валентина з подругою сиділа на лавці біля під’їзду будинку, коли до них підійшли знайомі хлопці та запропонували разом провести вечір у квартирі одного із них.

 На вулиці було морозно, дівчата добре знали молодих людей, більше того, із одним з них зустрічалась подруга Валентини, тому вони легко погодились на пропозицію.

Вечір проходив у невимушеній атмосфері, хлопці, які вживали алкоголь, постійно жартували та веселили своїх гостей. Коли ж через деякий час дівчата побачили, що спиртне почало брати гору над свідомістю декого із молодиків – вирішили йти додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадіжки залізничного обладнання закінчилися кримінальним провадженням

 «Я знала про те, що протягом останнього часу у моєї подруги із її хлопцем були напружені взаємини, вони через щось посварились, - розповідала Валентина події того вечора працівникам міліції. – Тому я вирішила дати їм можливість поспілкуватись наодинці і на декілька хвилин залишитись в квартирі. Як тільки вони вийшли з приміщення, я також стала збиратись додому.

Однак, один із хлопців схопив мене та потягнув у кімнату, повалив на ліжко та почав стягувати одяг. Я зрозуміла, що він хоче робити, тому почала кричати і звати на допомогу. За це мене почали бити по обличчю та схопили за горло так, що я ледве не задихнулась».

 Втративши можливість кричати, Валентина почала пручатись, як могла. Тоді на допомогу нелюду прийшов його товариш - він схопив дівчину за руки та почав знімати статевий акт на камеру мобільного телефону.

Після згвалтування, молодики загнали потерпілу у ванну кімнату, почали обливати її холодною водою та натирати спеціальним кремом для того, щоб не було синців на тілі. На прохання Валентини відпустити її в обмін на обіцянку нікому нічого не говорити, п’яні гвалтівники загнали її назад до кімнати та наказали спати до ранку.

 Вранці, побачивши синці на тілі та обличчі згвалтованої дівчини, нелюди зрозуміли, що повністю приховати сліди свого звірства вони не зможуть і почали погрожувати потерпілій та шантажувати її відзнятим відео. Щоб якомога швидше вийти із цього пекла, Валентина погодилась на всі їхні умови.




З надією якнайшвидше подолати страхіття тієї ночі, дівчина того ж ранку поїхала подалі з Полтави - до своєї матері в одне із сіл Полтавської області. Переживаючи за здоров’я неньки, яка не так давно перенесла хворобу на серці, вона вирішила їй нічого не розповідати, а синці на обличчі пояснити конфліктом та бійкою зі своїм хлопцем. Так, напевно, все б і було, якби не телефонна розмова зі знайомим, який того вечора був на квартирі разом із подругою Валентини.

«Перебуваючи у транспорті, по дорозі до мами, я вирішила розповісти йому все по телефону, - продовжує дівчина. - Я знала, що він не такий, як ці нелюди і порадить, що робити». На щастя, хлопець і справді виявився зовсім не схожим на своїх товаришів – вислухавши дівчину, він не просто порадив, а настояв на тому, щоб вона терміново звернулась із заявою до міліції.

Відразу після отримання заяви про згвалтування, у Київському райвідділі міліції міста Полтави було розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (згвалтування, вчинене групою осіб). Знаючи імена підозрюваних у скоєнні даного злочину та адреси їх проживання, обох молодиків відразу було затримано та доставлено до райвідділу для проведення слідчих дій.

Спочатку вони намагались заперечувати свою провину, однак, після того, як працівникам міліції вдалось вилучити відзняте телефоном відео із згвалтуванням - почали розповідати про події тієї ночі. «Одному із зловмисників, який безпосередньо гвалтував дівчину, - зазначив перший заступник начальника Київського РВ ПМУ майор міліції Олександр Гавриленко, - обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Він зараз перебуває у слідчому ізоляторі міста Полтави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка односельчанин обікрав свого попутника, поки той спав

Інший, який тримав потерпілу та знімав згвалтування на камеру мобільного, знаходиться під домашнім арештом. Відповідно до Кримінального кодексу України, їм загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років».

 Потерпіла дівчина розповіла працівникам міліції, що їй телефонували батьки одного із молодиків та хлопець, який зараз знаходиться під домашнім арештом. «Він просив мене, щоб я не руйнувала йому життя, адже у нього є дівчина, він хоче з нею одружитись, - ледве стримуючи сльози, тремтлявим голосом розповідає Валентина. –

Але я також дівчина, а вони віднеслись до мене, наче я взагалі не людина: били, гвалтували, сміялись з цього і все знімали на камеру. Він переживає за своє майбутнє, але ж він зруйнував моє – тому прощення їм не буде».

За матеріалами прес-служби ГУ МВСУ у Полтавській області.


Схожі матеріали:
👁 2725
Категорія: Актуально
Теги: мобільний телефон, міліція, згвалтування, ванна кімната, статевий акт, ДІВЧИНА, Полтавщина, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ