Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2013

Серед міліціонерів Полтавщини проходить «чистка» кадрів


Міліціонери Полтавської області відмовились від набору людей «з вулиць» й набирають тільки висококваліфіковані кадри


Серед міліціонерів Полтавщини проходить «чистка» кадрів

Міліціонери Полтавської області відмовились від набору людей «з вулиць» й набирають тільки висококваліфіковані кадри

Міліція Полтавщини проводить внутрішню реорганізацію та звільняється від некомпетентних кадрів. Сьогодні на прес-конференції начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що міліція зараз проводить жорстку кадрову політику:

— На сьогоднішній день ми прискіпливіше почали ставитись до підбору кадрів. До нас приходять багато молодих спеціалістів з великим теоретичним потенціалом, але без практичного. Для цього на Полтавщині залучено ветеранів міліції.

Створені групи, де колишні видатні слідчі діляться своїм досвідом. Це не лекції, а занурення й допомога у розкритті певної справи. Також ми жорсткіше ставимось до прибуття міліціонерів на виклик. Якщо загін, чи дільничний не з’являються на виклик, то кадрова комісія розглядає питання стосовно їхнього звільнення з лав правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники ДАІ Гребінківського РВ провели акцію, мета якої попередити водіїв бути максимально уважними на автошляхах

Також міліціонери зазначають, що у разі відмови приїхати на виклик (чи не прибуття на нього) громадянам потрібно зафіксувати цей факт та повідомити про це в правоохоронні органи. Окрім цього Юрій Сулаєв зазначив, що тепер завершилася практика набору людей «з вулиць», тож тепер міліцію цікавлять тільки висококваліфіковані співробітники. Речник УМВС Полтавщини повідомив, що міліціонерам потрібно пристосовуватись до більш кращих стандартів нового Кримінального кодексу.

«Полтавщина»


Схожі матеріали:
👁 1838
Категорія: Актуально
Теги: правоохоронні органи, міліціонер, Кримінальний кодекс, міліція, Полтавщина, вулиця




Всього коментарів: 3

0
3 Рантік   (23.02.2014)
Мабуть головним критерієм повинні слугувати неупередженість, порядність і розумові здібності.
Раніше більшість у міліцію йшла тих, хто не хотів тяжко працювати, а сподівався швидко збагачуватися вимагаючи хабарів по всіх питаннях в тому числі для закриття надуманих справ.


0
2 Николай   (22.02.2014)
Незабаром пройде нова "ЧИСТКА", тільки по яким показникам будуть приймати до лав МВС???


0
1 Льолік   (21.02.2014)
Красиво сказано,
"" Якщо загін, чи дільничний не з’являються на виклик, то кадрова комісія розглядає питання стосовно їхнього звільнення з лав правоохоронців."
"Також міліціонери зазначають, що у разі відмови приїхати на виклик (чи не прибуття на нього) громадянам потрібно зафіксувати цей факт та повідомити про це в правоохоронні органи"  ok
Залишається лише обов'язково залишатися живим і здоровим щоб потім поскаржитися на бездіяльність правоохоронців !  respect

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ