Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.11.2013

Міліціонери Полтавщини посилять боротьбу з гральним бізнесом та незаконним прийомом металобрухту


Зустріч пройшла під головуванням начальника УМВС України в Полтавській області


Міліціонери Полтавщини посилять боротьбу з гральним бізнесом та незаконним прийомом металобрухту

В актовій залі управління МВС України в Полтавській області відбулася розширена нарада за участю керівників галузевих служб УМВС Полтавщини, начальників міських і районних відділів міліції області та їх заступників. Зустріч пройшла під головуванням начальника УМВС України в Полтавській області генерал-майора міліції Едуарда Федосова.

Особливу увагу на зустрічі з особовим складом головний міліціонер Полтавщини звернув на протидію злочинів в економічній сфері. Наголосив Едуард Вікторович і на активізацію роботи щодо вилучення контрафактної продукції, посиленні боротьби з гральним бізнесом та незаконним прийомом металобрухту. Під час обговорення робочих питань було також визначено завдання щодо боротьби із наркозлочинністю в області.

В рамках наради усі керівники міськрайорганів та їх заступники складали іспити зі службової та функціональної підготовки, демонстрували майстерність з вогневої підготовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварію в Гребінці хотіли приховати

По завершенні наради очільник обласної міліції суворо вказав окремим керівникам на недоліки в роботі та визначив конкретні строки їх усунення. Крім того з усіма присутніми були проведені додаткові заняття в рамках діяльності школи підвищення оперативної майстерності.

reporter.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Актуально
Теги: міліція, Полтавщина, гральний бізнес




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ