Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.01.2014

В Полтавській облраді встановлять урну для членських квитків "регіоналів"


Близько трьох тисяч людей зібралося на щонедільне Віче у Полтаві


В Полтавській облраді встановлять урну для членських квитків "регіоналів"

Близько трьох тисяч людей зібралося на щонедільне Віче у Полтаві. Зібрання проходило біля обласної ради, яку вчора зайняли активісти полтавського Євромайдану. Розпочалося воно із акапельного виконання гімну України.

"Ми знаємо, на які поступки вже готова йти влада, але ми налаштовані на повне перезавантаження країни, - звернувся до присутніх 29-річний Євген Лопушинський, модератор полтавського Євромайдану. - Подачки, які пропонує Янукович, нас не влаштовують.

На відміну від інших областей України, вчорашній штурм обласної ради у Полтаві пройшов спокійно та цивілізовано. Сподіваюся, наш приклад наслідують інші регіони".

До мікрофона підходить народний депутат від ВО "Свобода" Олег Сиротюк.

"Вчора ми зробили велику справу — стали на крок ближчими до встановлення в Україні народовладдя, якого так потребує український народ. Цієї ночі до приміщення обласної ради приходили різні люди — пенсіонери, батьки з дітьми, молодь. Всі вони казали, що вперше за роки незалежності отримали вільний доступ до цієї будівлі. І це обурює. Адже приміщення обласної ради — власність місцевої громади. Але у суспільстві сформувалася тенденція, що владні установи недоступні для звичайних людей, - каже Сиротюк. - Український народ нарешті встав з колін, перестав боятися та мовчати. За нами перемога!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботу сервісних центрів Міндоходів подовжено

Серед людей, які несли нічне чергування в приміщенні обласної ради, був 41-річний Віктор Берков. Ще вчора він входив до складу міського осередку Партії регіонів, а сьогодні офіційно повідомив про вихід із фракції.

"Певний час я був членом міської організації Партії регіонів. Але після жорстокого розгону студентів, вбивства мітингувальників зрозумів, що ця влада не має права на існування і склав партійний квиток. Сподіваюся, мої колишні однопартійці вчинять так само".

Активісти Майдану одноголосно вирішують встановити у приміщенні обласної ради урну для членських квитків "регіоналів".

Gazeta.ua


Схожі матеріали:
👁 1062
Категорія: Актуально
Теги: Революція, урна, Партія регіонів, облрада, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ