Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2022

У Гребінківському краєзнавчому музеї відбулася зустріч представників різних поколінь


Старше покоління підтримує молодь у їхніх хороших справах та починаннях


“Зустріч поколінь” у “Гребінчиній світлиці”

У Гребінківському краєзнавчому музеї відбулася зустріч представників різних поколінь з нагоди Дня молоді. Спершу директор музею Людмила Андріївна Безвиненко розповіла про наших земляків, мужніх захисників, котрі загинули, захищаючи нашу землю від лютих загарбників – Євгена Лукаша, В’ячеслава Лисенка, Романа Іванченка, Олександра Назарка, Руслана Мороза, Якима Аронова. Наша молодь сьогодні боронить нашу Батьківщину на фронтах жорстокої війни і працює, щоб допомогти нашим захисникам перемогти у цій війні.

Про це повідомляє інтернет-видання "Гребінчин край".

Голова ветеранської організації громади В.М.Неруш сказав, що молодь в усі часи була авангардом розвитку науки і технологій, була рушієм усіх змін та звершень, так є і тепер. Старше покоління підтримує молодь у їхніх хороших справах та починаннях, дає слушні поради та своїм життєвим прикладом вчить любити рідний край, поважати інших людей, бути добропорядними і трудолюбивими.

Яскравою представницею активної і талановитої молоді нашої громади є, зокрема, і цьогорічна випускниця Гребінквської гімназії Валерія Дригант. Вона успішно склала комплексний іспит, здобула високі результати. А з математики отримала 200 балів! З інших предметів має теж високі бали. А оскільки дівчина мріє про творчу професію, то вже складала і творчий іспит в Національному університеті культури і мистецтва. Увійшла до двадцятки кращих абітурієнтів. Валерія продемонструвала присутнім свій талант і прочитала ті твори, які читала на конкурсі.

Природа щедро наділяє талантами молодих людей. Ось і Міла Цюк, талановитий музикант та викладач Гребінківської дитячої школи мистецтв, з раннього дитинства любить музику і присвячує їй увесь свій вільний час. Але зараз усі ми об’єднані однією метою – наближати Перемогу, робити усе можливе аби допомагати переселенцям та воїнам на передовій. Гребінківці, зовсім юні і старші, беруть активну участь у благодійних заходах. Міла Цюк теж з радістю їздить селами громади і своїми виступами піднімає патріотичний дух. Давно і самовіддано займається волонтерством і Анатолій Чернишенко.

Ось і Роман Володимирович Ніколаєнко, депутат міської ради, начальник Гребінківського відділу ЦНАП, разом з керівництвом громади, роблять усе можливе аби вимушеним переселенцям покращити життя, допомогти вирішити різноманітні проблеми. А представники старшого покоління, як ось К.В.Сотніченко, теж не стоять осторонь подій, які зараз відбуваються. Хоч і самим їм нелегко, але вони завжди стараються допомогти іншим, хто ще більше потребує допомоги і підтримки. О.Г.Снісар, відома активістка нашого краю, нагадала про свій проект “Єдність поколінь”, в рамках якого вже зроблено чимало добрих справ, а скільки їх ще попереду!

Талановита поетеса Гребінківщини В.М.Рябоконь прочитала свої вірші, і побажала молоді мирного неба над головою, здоров’я і щастя.

На зустрічі були присутні родина Бондаренків – Анатолій Панасович та Неля Георгіївна. Через війну вони вимушені були покинути свою домівку і перебратися на більш спокійну територію. Більше двадцяти років вони прожили в місті Лиман, що на Донеччині. Гребінка їм сподобалася з першого погляду, адже наше місто дуже схоже на залізничний вузол Лиману. Таке ж зелене, квітуче, красиве. Вони вдячні гребінківцям, керівництву громади за підтримку і допомогу переселенцям. Самі вони дуже творчі люди, люблять співати, тож дуже хотіли б колись подарувати нашим жителям свій невеличкий родинний концерт.

Наприкінці зустрічі ще один юний переселенець із Харкова одинадцятирічний Дмитро Брацило урочисто виконав Гімн України, всі присутні зі сльозами на очах підтримали хлопця і заспівали разом, з вірою у нашу Перемогу, з вірою у щасливе майбутнє нашої Батьківщини!

Схожі матеріали:
👁 327
Категорія: Актуально
Теги: Гребінчин край, зустріч поколінь, краєзнавчий музей, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ