Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2015

У Полтавській області смертельно травмовано жінку


61-річна мешканка Полтавської області перебувала на небезпечній відстані від залізничних колій, по яких рухався вантажний потяг


У Полтавській області смертельно травмовано жінку14 червня близько 4-ї години ночі на перегоні «Ліщинівка – Нові Санжари» Південної залізниці маневровий вантажний потяг здійснив наїзд на людину.

Як стало відомо, 61-річна мешканка Полтавської області перебувала на небезпечній відстані від залізничних колій, по яких рухався вантажний потяг. Незважаючи на застосоване екстрене гальмування та подачу попереджувальних звукових сигналів, наїзду уникнути не вдалося – жінка загинула на місці. Про це повідомляє прес-служба УМВС України на Південній залізниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрзалізниця" змінила графік руху поїздів і ще декілька скасувала

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Схожі матеріали:
👁 842
Категорія: Актуально
Теги: травма, вантажний потяг, маневровий, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ