Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.10.2013

На Полтавщині жінка вдарила свого чоловіка ножем у груди


Чоловік мешкає в селищі Молодіжне зі своєю 41-річною дружиною


На Полтавщині жінка вдарила свого чоловіка ножем у груди

До чергової частини міста Кременчука від диспетчера медичної екстреної допомоги надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Кременчуцької центральної районної лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини був доставлений 41-річний кременчужанин.

Міліціонери негайно взялися з’ясовувати обставини події. У ході проведення перевірки було встановлено, що чоловік мешкає в селищі Молодіжне зі своєю 41-річною дружиною.

За їх місцем мешкання слідчо-оперативною групою Автозаводського райвідділу міліції було вилучено ніж зі слідами крові. Як пояснила жінка - серед ночі у них з чоловіком сталася сварка, у ході якої вона вдарила його ножем у груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: «В освіті та науці ми маємо великий нерозкритий потенціал»

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за частинию 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). За свій вчинок жінка може провести близько 8-ми років свого життя за гратами.

reporter.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 958
Категорія: Актуально
Теги: тілесні ушкодження, ніж, чоловік, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ