Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.01.2014

На Полтавщині молодий коханець привітав жінку з ії днем народження ударом ножа


Стан здоров’я потерпілої наразі тяжкий


На Полтавщині молодий коханець привітав жінку з ії днем народження ударом ножа

Учора, близько 20-ої години 25 хвилин, до чергової частини Козельщинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні.

Лікарі повідомили, що до них в реанімаційне відділення, з проникаючим ножовим пораненням доставлена 47-річна мешканка сусіднього села.

При виїзді слідчо-оперативної групи міліції на місце пригоди було з’ясовано, що того дня у себе вдома, раніше судима жінка зустрічалася «за чаркою» зі своїм 31-річним товаришем-односельцем.

Дільничні інспектори міліції встановили місце знаходження чоловіка та з’ясували всі обставини події. Підозрюваний розповів, що жінка запросила його на свій День народження. Вони святкували, а потім між ними виникла сварка, в ході якої останній схопив кухонного ножа та наніс подрузі тяжке поранення.

Стан здоров’я потерпілої наразі тяжкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видана книга про історію Чорнухинського району

Речові докази міліцією вилучено, а слідчим Козельщинського райвідділу відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 15 Кримінального кодексу України (замах на злочин) та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Полтавській області

Схожі матеріали:
👁 1308
Категорія: Актуально
Теги: Коханець, міліція, День народження, ніж, кримінал, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ