Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.04.2014

Українці зібрали для армії понад 100 мільйонів гривень


На рахунки Міністерства оборони України надійшло більше 100 мільйонів гривень


Українці зібрали для армії понад 100 мільйонів гривень

Станом на 15 квітня від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України у рамках акції "Підтримай Українську армію" на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже понад 100 мільйонів гривень.

Із цієї суми 94 мільйони гривень - грошові перекази на матеріально-технічне, решта - на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку Української армії перераховано 24 мільйонів 297 тисяч гривень (всі - на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 57,1 тисячі доларів і 32 тисячі євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакеры взломали сайт Госдумы РФ и украсили его лозунгом "Слава Украине!"

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру подяку всім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції "Підтримай Українську армію" і продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх бойової готовності та зміцнення обороноздатності держави. - повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.



Схожі матеріали:
👁 1253
Категорія: Актуально
Теги: Міноборони, гривня, гроші, українці, армія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ