Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.05.2019

Устаткування для ресторанів і кафе


Вибираємо устаткування для кафе


Якщо ви наважилися відкрити точку громадського харчування, то необхідно вирішити безліч супутніх питань. Харчове виробництво - досить специфічна галузь бізнесу, яка вимагає наявності необхідних дозволів від контролюючих органів.

Крім того, вам треба буде:
  • вибрати "правильне" і вдале місце для закладу;
  • підібрати кваліфікований персонал;
  • закупити якісне устаткування.
Останній пункт є своєрідним "наріжним каменем" для багатьох початківців бізнесменів, які намагаються заощадити на придбанні техніки для кухні. Важливо розуміти, що якісне устаткування для ресторанів, їдалень, кафе, піцерій - це основа вашого успіху.


Устаткування для ресторанів і кафе


Правильно підібране устаткування для ресторанів відрізняється максимальною функціональністю, довговічністю і надійністю, що знижує ваші подальші витрати на його обслуговування або ремонт. Уявіть собі ситуацію: ви нещодавно відкрилися, і ваш заклад став користуватися популярністю серед відвідувачів, як раптом техніка на кухні стала постійно ламатися і виходити з ладу, не "витримуючи" збільшених навантажень.

Професійне устаткування для кухні завжди коштувало набагато дорожче за традиційну побутову техніку, яку ми використовуємо в наших будинках, проте і вимоги до нього вищі. Плити, мийки, міксери використовуються практично безперервно в декілька змін з перервами на чищення і технічне обслуговування.

Саме тому якісне устаткування для кафе і ресторанів має бути максимально надійним і простим в обслуговуванні, а також функціональним і практичним. Правильно підібране устаткування для ресторану дозволить вам заощадити надалі, експерти не рекомендують підбирати варіанти "дешевше" сподіваючись на "може", адже від якості техніки залежить ваше майбутнє в цьому бізнесі.

Вибираємо устаткування для кафе

Залежно від "спеціалізації" і спрямованості вашого закладу громадського харчування, фахівці рекомендують підбирати відповідну техніку. Наприклад, вам не обов'язково закуповувати печі для приготування піци, якщо основне меню вашого ресторану складається з блюд азіатської кухні.

Якщо ви є власником кондитерського кафе або пекарні, то таке устаткування, як професійний планетарний міксер стане найважливішим елементом на вашій кухні. Його призначення - швидке приготування тіста усіх основних типів, а також кремів, суфле і інших начинок для кондитерських виробів.

Міксер планетарний для кафе і ресторанів також використовується в приготуванні м'ясного фаршу, картопляного пюре у великих об'ємах. Він відмінно справляється зі збиванням вершків або приготуванням варення. Природно, можливості такого агрегату дозволяють використати його на будь-якій кухні, тому вибирати це устаткування повинні фахівці з урахуванням необхідних характеристик.

В пару планетарному міксеру необхідно підбирати печі для випічки або м'ясорубки для подрібнення м'яса. М'ясорубка професійна дозволяє готувати фарш у будь-яких необхідних об'ємах. Її основна відмінність від "домашнього варіанту" - підвищена потужність і "всеїдність", адже вона повинна справлятися з м'ясом будь-якого типу.

Промислова м'ясорубка має бути у складі кухонного устаткування будь-якого ресторану. Навіть якщо у вас виключно вегетаріанський заклад, такий агрегат можна використати і для подрібнення фруктів і овочів для блюд будь-якого типу. Найпопулярніший варіант - м'ясорубка електрична, яка не займає багато місця на кухні, але при цьому має необхідну потужність і функціональність, що розширюється за допомогою всіляких насадок.

Схожі матеріали:
👁 711
Категорія: Прес-реліз
Теги: кафе, ресторан, устаткування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ